Termékek Menü

Ezek a frizurák állnak jól vékony szálú hajhoz

Színésznőkkel és modellekkel illusztráltuk, hogy nem lehetetlen a feladat!

A vékonyszálú haj talán a legnehezebben formázható, ha nem raksz rá semmit, akkor sehogy sem áll, ha pedig véletlen túl sok terméket használsz, akkor zsíros hatást kelthet. Ha viszont már a fodrásznál jó fazont vágatsz, sokkal előrébb vagy, de mutatunk olyan frizurát is, ami dúsabbnak mutatja a hajadat!

Ne félj a rövid hajtól! Scarlett Johansson frizurája nem tűnik laposnak, mert az arckörüli tincseknek van volumenje.

A hullámok a legjobb barátaid! Keira Knightley sellőtincsei nagyon bájosak, attól lesz ilyen modern, hogy a tincsek vége kimaradt a göndörítésből, ráadásul így kevésbé is töredezik a hajvéged, márpedig ez a probléma hatványozottan érint, ha vékony a hajad.

Az arcot keretező tincsek lépcsőzetessége is dúsabbnak mutatja a hajad, az oldalra csapott Bardot-frufrut is neked találták ki, no és persze Kate Moss-nak, imádtuk ezt a 2010-es frizuráját, ami ma is megállja a helyét!

Nagyon laza Poppy Delevingne mély, oldalirányú választéka, vagányabbá teszi a díszes estélyiruhát.


Az akció június 14-ig tart.

Az egyenesre vágott (vagy amikor trükkösen csak egyenesnek tűnnek a) hajvégek optikailag több volument kölcsönöznek a frizkódnak és egyenesen is viselheted, mint Natalie Portman.

Karlie Kloss bizonyítja, hogy egy jó beszárítás csodákra képes, fejedelmien elegánssá teszi a vékony szálú hajat.

Végül, de nem utolsó sorban, a hajfestéktől is vastagabbnak hatnak a hajszálaid, persze nem kell feltétlen Claire Danes arany tincseit választanod. Azt viszont mindenképp ellesheted a színésznőtől, hogy lehet a legtöbbet kihozni egy elegáns kontyból: az arcot keretező tincsek és a feltűzés kombinációja a valóságnál sokkal több hajat sejtet.

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog