Termékek Menü

Ezekre a szépségápolási témákra kerestünk a legtöbbször 2016-ban

Hosszú hajat és csodás körmöket szeretne mindenki.

A Google minden év végén összegyűjti azokat a témákat és kifejezéseket, melyekre a legtöbb internetező volt kíváncsi az adott esztendőben. ezek mindig jól mutatják, mely hírek kötötték le az embereket, mely sztárokért voltunk odáig, vagy éppen utáltuk őket nagyon...és még sorolhatnánk. Természetesen a szépségápolási témákról is van kimutatás, mondjuk is, melyik 10 kérdés érdekelte a legjobban a felhasználókat 2016-ban!

1. Mitől nőhet gyorsabban a hajam?

Toronymagasan vezet a hajnövesztés témaköre, szóval úgy tűnik, rengetegen vágynak hosszú sörényre. Pedig idén is rendesen divatban volt a bubi, de ez sem lohasztotta le a hajnövesztési kedvet.

2. Hogyan fogyhatnék le?

Természetesen mindig az élmezőnyben van a fogyás, és minden, ami ahhoz kapcsolódik. A titok nyilván összetett dolog, nehéz erre egyszerű megoldást találni.3. Hogyan készítsek füstös szemet?

Idén ez volt a legizgibb sminkelési módszer - de lássuk be, a füstös szem örök, és igazából csak egyszer kell rendesen megtanulni a festését.

4. Hogyan maradjunk fiatalok?

Szintén egy örök érvényű kérdés, aminek megoldását már sokan és sokszor kutatták. A fiatalság forrása ugyan még mindig nincs meg, de például a bőröregedés lassítását már egy jó krémmel is elérheted!

5. Hogyan készül a menő manikűr?

A "nail art" kifogyhatatlan téma, folyamatosan jönnek az újabb elképesztő trendek, melyekkel nehéz lépést tartani. De az internetezők csak megpróbálják!6. Hogyan készítsek arcmaszkot?

Ha DIY szépségápolásról van szó, az arcmaszkok a legnépszerűbbek, hiszen könnyen összeállíthatóak és nagyon hatásosak - szóval sokan ki is próbálnák őket.

7. Hogyan kell megtisztítani a sminkecseteket?

Mivel idén központi téma volt, milyen fertőzéseket okozhat egy elhanyagolt sminkeszköz, nyilván mindenki azonnal rohant is takarítani.

8. Hogyan tüntessük el a homlokráncokat?

Az egyik legfeltűnőbb ránctípus, amit szeretnénk is halványítani, minden lehetséges módszerrel, akár botox árán is.9. Hogyan tüntessük el a szemek alatti karikákat?

Erre a jelenségre aztán számos praktika kínál megoldást, a klasszikus uborkaszeletes verziótól kezdve a high-tech variációkig, de a legjobb talán, ha eleget alszol.

10. Hogyan legyenek nagyobbak az ajkaim?

Kylie Jenner népszerűsége miatt rengeteg lány teltebb ajkakra vágyik, ám kiderült, hogy a híresség ajkai sem természetesek. Érdemes inkább optikai tuninggal kísérletezni!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog