Termékek Menü

Ezt árulja el rólad a lábad formája

Nem is gondolnád, mennyi mindent meg lehet belőle állapítani!
 
A lábfejünk formája, szinte teljesen egyedi dolog, de azért vannak típusok, melyekbe minden láb beleillik valahogy. Ráadásul az egyes típusok nagyon sok mindent elmondanak tulajdonosukról - leginkább úgy, hogy kutatások során vizsgálták, az egyes formákhoz, milyen személyiségjegyek társultak.
 
1. Egyiptomi lábfej
 
Amikor valakinek a nagylábujja a legnagyobb és a többi ujj hossza szépen egyenletesen csökken, akkor egyiptomi formáról beszélünk. Az ilyen emberek gyakran magányosak és hajlamosak a hangulatingadozásokra és a titokzatoskodásra.
 
2. A római lábfej
 
A legtöbb embernek ilyen van: az első három lábujj ugyanolyan hosszú, a a hátsó kettő hossza pedig arányosan csökken. Ez a csoport nagyon szociális barátságos és általában karizmatikus is. 
 
3. Paraszt lábfej
 
Amikor az összes lábujj ugyanolyan hosszú, azt paraszt lábfejnek nevezzük. Az ilyen láb tulajdonosa leggyakrabban nyugodt, logikus és gyakorlatias, megbízható és megtartja az ígéretét.
 
4. A görög lábfej
 
Ilyen esetben a második ujj a leghosszabb, a többi pedig ismét arányosan egyre kisebb. Ha ebbe a típusba tartozol, fogékony vagy a heves érzelmekre, a művészetekre és sokszor arra is, hogy vezető szerepet vállalj.
 
 
5. Amikor a kis lábujj nem mozog
 
Aki nem tudja külön mozgatni a kis lábujját, általában kiegyensúlyozott életet él, ami nagyon kiszámítható és sokszor a munkájába temetkezik.
 
6. Amikor kis lábujj külön életet él
 
Az előző típus ellentéte: nagyon aktív, szereti a kalandokat, minden hülyeségben benne van és folyamatosan keresi a változást. 
 
7. Kis szünet
 
Előfordul, hogy szünet vagy kisebb rés van a második és harmadik lábujjak között. Aki ilyen lábfejjel rendelkezik, sokszor tökéletesen el tudja választani az érzelmeket a logikától. Az ilyen emberekből lesznek a legjobb diplomaták!
Tartalomhoz tartozó címkék: blog