Termékek Menü

Ezt árulja el rólad a sminked

Madarat tolláról, nőt sminkelési szokásáról?

Sokmindent elárulhat rólad, hogy hogyan, mennyi ideig, mivel sminkelsz. De vajon melyik eszköz vagy smink használata mit sugall a viselőjéről?

Kedvence a szemhéjtus

Az állandóan cicaszemeket viselő nők magabiztosak, önállóak, erősek. Figyelnek a részletekre és imádják a figyelmet, főleg a férfiak tekintete formájában. Lételemük a csábítás.

Nude smink mindenek felett

A nude színeket előnyben részesítők bátrak, és a szívük mélyén örökre vidám fiatalok. A testszínű, alig látható árnyalatok viselőit nem érdekli, ki mit mond róluk, a saját fejük után mennek, és meg vannak elégedve magukkal.

Színes rúzsok bármikor

Vidám, energikus, humoros - ez a három szó jellemzi leginkább a rikító rúzsok viselőit. Ők azok a nők, akik akár szakadt farmerhez is képesek feldobni egy vörös rúzst, és magassarkúban mennek még a közértbe is. Náluk jobban nem visel senki színeket.

Színes szemekkel hódító

Türkíz tusvonal vagy lila füstös szem? Ezeknek a nőknek nem a rend, hanem az állandó mozgás és pozitív rezgések a legfontosabbak az életükben.

Pasztell kedvelő

A visszafogott, pasztell árnyalatok favorizálói romantikusak és igazi lányos lányok. A lágy színek kedvelői sokszor rendmániások, és szeretik, ha kezükben tarthatják az irányítást.

Aki még a neont is bevállalja

Igazi kreatív, művészlélek, aki imád barátkozni. Így lehet jellemezni a vad, élénk színeket akár pirosítóként, akár szemre, akár szájra használó csajokat. Nagydumások, lélekben egy kicsit hippik is.

TE MELYIK VAGY?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog