Termékek Menü
0

Ezt az egy dolgot nem hagyhatod ki, ha szép és fiatal bőrre vágysz

Van egy olyan bőrápolási rutin, ami alapvető fontosságú, mégis rengetegen megfeledkeznek róla, pedig nagyon egyszerű és elengedhetetlen ahhoz, hogy fiatalon tartsd a bőrödet!

Ez pedig nem más, mint a megfelelő arctisztítás. Már több felmérés is alátámasztotta, hogy a nők többsége szappannal, tusfürdővel, vagy szimplán vízzel mossa meg az arcát. Ennek a káros hatásairól hosszasan tudnánk írni, hiszen amellett, hogy könnyebben alakulnak ki pattanások, kitágulnak a pórusok, még fakó is lesz tőle a bőröd. Viszont, ami még rosszabb, hihetetlen módon felgyorsítja a bőr öregedését.

Amikor megtisztítod az arcbőrödet, nem csak azt az áldásos hatást kapod, hogy szép makulátlan lesz, de eléred azt is, hogy könnyebben bejussanak azok a hatóanyagok, amik szebbé varázsolják és táplálják azt. Fölöslegesen használsz szérumokat, hidratálókat, ha előtte nem tisztítod meg alaposan. Az arctisztításra reggel és este is szükség van. Este a smink és por szennyeződéseitől szabadítod meg, reggel pedig az éjjel képződött zsírtól és izzadtságtól. Ha ezzel megvagy, akkor jöhetnek a különböző krémek, annak függvényében, hogy milyen hatást szeretnél elérni!Így az arctisztítás a bőr fiatalon tartásának első lépcsője. Utána sokkal hatásosabbá válnak a ránctalanító szérumok, maszkok és hidratálók.

 

Az arctisztítókból ma már rengeteg félét választhatsz, és ha nincs türelmed a hosszas procedúrákhoz, akkor egy micellás arctisztító kendőt szerezz be, és pillanatok alatt megszabadíthatod a bőrödet a szennyeződésektől.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Főoldali termékajánló

Sejtmegújító
Nappali krém

A ránctalanító hatású argán őssejt a bőrfelszín
legmélyebb rétegébe, az irharétegbe
is képes bejutni.

Bővebben

Micellás Sminklemosó Víz
Gyengéden tisztítja és ápolja az arc bőrét.
Bővebben

Regenero Korpásodás elleni sampon
Hatékonyan tisztítja meg
fejbőrt a korpától, segít megakadályozni a
korpa újbóli kialakulását.

Bővebben

Kiszállítás 8000Ft fölött

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
8000 FT FÖLÖTTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!