Termékek Menü

Ezzel lepd meg anyukádat vasárnap!

A szokásos virág és/vagy édesség persze mindig jó ajándék, de idén csapj hozzá valami személyre szólóbbat is, amiből süt a törődés és az odafigyelés.

Gyárts neki kézzel készült kupont!

Gyűjtsd össze a leggyűlöltebb házimunkáit és elintéznivalóit, bármit ami miatt esetleg zsörtölődni szokott. Írd fel őket egyenként színes kartonpapírokra, rajzolhatsz is rájuk, sőt pontos szabályokat is gyárthatsz, lényeg, hogy minden kupon felmutatása kötelez téged az adott feladat egyszeri elvégzésére helyette.

Kényesztető szettel!

Járj utána, milyen a bőrtípusa, és vásárolj be neki jó minőségű krémekből. Nézz utána pontosan az alapanyagoknak és állíts össze számára egy személyre szóló csomagot például nappali-, éjszakai- és szemránckrémből! Ha szükséges, kézzel készült használati utasítást is mellékelhetsz vagy beleteheted egy általad díszített dobozba.

A Helia-D Professional termékeivel nem lőhetsz mellé. Ajánljuk például az Alma Őssejtes Ránctalanító Krémetet.

Közös filmélménnyel!

Nézzétek meg moziban az új Anyák napja című vígjátékot, Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson főszereplésével. Vagy maradjatok otthon és rendezz egy tematikus est anya kedvenc musicaljeivel/retro filmjeivel/Brad Pitt filmjeivel (bármi legyen is a szíve csücske!). Készülhetsz a témában mozis kvízzel is, ha anyukád szereti az ilyesmit. Lényeg, hogy minden az ő kedve szerint folyjék: gondoskodj arról is, hogy kéznél legyen a kedvenc nasija és itala is!

Váltsd valóra egy régi álmát!

Biztosan a te anyukád is sokat emleget valamit, amit mindig szeretett volna kipróbálni vagy megtenni, de nem volt rá lehetősége. Például virágboltot nyitni! Fizesd be egy menő virágkötő workshopba, ahol belekóstolhat a szakmába, böngészd az Arioso virágüzlet Facebook oldalát a következő időpontért, sőt, menj vele te is, örülni fog, hogy jó előre beírhat egy közös programot veled a naptárába!

Képek: Europress, Arioso

Tartalomhoz tartozó címkék: blog