Termékek Menü

Fabulon Napozók

Fabulon napozók az egész családnak

NAPOZÓTEJEK KOMBINÁLT (UVA+UVB) VÉDELEMMEL A CSALÁD MINDEN TAGJA SZÁMÁRA

A magyar Fabulon márka továbbra is őrködik a bőrünk egészsége felett, de természetesen már a legkorszerűbb elvárásoknak megfelelően. Akit érdekel a márka története, az itt olvashat róla >>> A FABULON MÁRKA TÖRTÉNETE

Készülvén a nyaralásra, a strandszezonra, mit is ajánlhatnánk, mint a Fabulon napozó termékcsaládját. A különféle fényvédő faktorú naptejek között bármilyen bőrtípusra van megoldás, a család minden tagja számára. Mindegyik naptej kombinált védelmet biztosít, ami azt jelenti, hogy nem csak a leégést okozó UBV sugárzást, hanem a bőrt öregítő UVA fényt is szűri.

A többféle fényvédő faktorú napozó szerek között mindenki megtalálja a saját bőrtípusának megfelelőt. Az ellenállóbb bőrtípussal rendelkezőknek SPF 20 fényvédő faktorú, az erősebb gondoskodást igénylő bőrre SPF 30, illetve az érzékeny bőrűeknek SPF 50 faktorú kínálunk!

A legnépszerűbb - 30-as faktorú naptej - kis kiszerelésben is kapható. Így akkor is magunkkal vihetjük, ha csak a legkisebb utazótáskánkba pakolhatunk. A 200 ml-es nagyobb kiszerelésű napozó szerek pedig kitartanak egy hosszabb családi nyaralás ideje alatt is.

A Fabulon After Sun napozás utáni balzsam hűsíti, nyugtatja és hidratálja a napozás során igénybe vett bőrt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fabulon márka Napozószerek