Termékek Menü

Fehérborral a szép bőrért? Igen!

Nem csak inni érdemes, de a bőrünkkel is csodát tesz! Hogy miért? Elmondjuk! 

Bőrgyógyászok és kozmetológusok is állítják: az organikus fehér boros arcápolók, illetve az ugyanezzel az összetevővel dolgozó arckezelések nem csak az egészségünket, de szépségünket is szolgálják. Bizony: a borban található jótékony összetevők (pl. aminosavak, antioxidánsok) nem csak ragyogóbbá teszik a bőrt, de fiatalítják is azt, illetve tudósok azt is kimutatták, hogy a káros UV sugárzástól is védenek. A flavonoidok ugyanis leállítják azt a kémiai reakciót, amely a bőrsejteket pusztítja, vagyis ami a napsugárzás káros hatását okozza.

Miért jó, kiknek ajánlott?

Ezek az arcápolók hosszan tartó hidratálást biztosítanak, ezen kívül vitalizáló hatásuk is van, és segítenek a bőr sejtjeinek megújulásában. Organikus összetevőkkel keverve a fehérboros arckrémek/arcmaszkok még inkább kifejtik jótékony hatásukat: felvehetjük velük a harcot a káros szabad gyökök ellen, amik a bőr gyors öregedéséért leginkább felelősek. Azoknak ajánlott a kipróbálása, akik szeretnének feszesebb, fiatalabb bőrt, vagy csak egy kis plusz egészséges ragyogásra vágynak. 

Amit a fehérboros arckezelésről, arcmaszkokról tudni kell

Milyen gyakran? Maximum hetente-kéthetente ajánlott a kozmetikusok szerint. 30 felett pedig elég egy hónapban egyszer elmenni a kezelésre/feltenni egy ilyen arcmaszkot, és így is érezhető, látható hatása lesz a bőrön.

DIY? Semmiképp se próbálj otthon, egyedül kikeverni magadnak valamilyen kencét fehér borból és más összetevőkből! Bízd magad a szakemberre, mert az ilyen próbálkozásoknak sírás is lehet a vége, mivel a borban található savak rossz anyagokkal mixelve kárt is tehetnek a bőrödben! 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog