Termékek Menü

6 dolog, ami a férfiak ráncait okozza

Nem csak a nők bőrén jelennek ám meg azok a fránya szarkalábak!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, férfi ráncok, helia-d, férfi bőrápolás,tippek ráncok ellen,ráncosodás okai,

1. Napsugarak

A férfi arcbőr ugyanúgy kivan téve a napkárosodás veszélyeinek, ezért nem ártana napvédő krémet használni, amikor a srácok hosszabb időt töltenek a szabad ég alatt nyáron és télen is. Ugyanis a nap káros sugarai csúnyán öregítik a bőrt és hamarabb megjelennek miattuk az első ráncok, ráadásul a bőrrák kockázatát is növelik.

2. Hormonok

A hormonok változása szintén lehet a ráncok megjelenésének egyik kiváltó oka, bár talán kisebb mértékben mint a nőknél. Mindenesetre a ráncosodás jó indikátora lehet annak, hogy a szervezetben elindult valami.

3. Dohányzás

Sok-sok statisztika bizonyítja, hogy a férfiak nagyobb arányban és hosszabb ideig is hajlamosak dohányozni. A dohányzás pedig elég durván öregíti a bőrt és sokkal hamarabb jelennek meg tőle a mélyebb ráncok is.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, férfi ráncok, helia-d

4. Súlyingadozás

Akinél gyakran előfordul súlyingadozás, az tapasztalhatja, hogy az arcán feltűnnek ráncok. Ez azért is van, mert, a tápanyagbevitel nem egységes és állandó, így a bőr sem tud olyan ütemben regenerálódni, mint kellene neki. Érdemes hagyni a koplalást és átállni inkább okos és sportos diétára.

5. Rendszertelen étkezés

A férfiak könnyelműbbek étkezés terén mint a nők, sokszor hagyják ki a reggelit, helyette nassolnak és nem szívesen figyelnek oda arra, hogy mit is esznek tulajdonképpen (nyilván mindig vannak kivételek, de ez a jellemzőbb). Ez szintén nem túl hasznos az egységes tápanyagbevitel szempontjából. Helyette olyan étrendet jó összeállítani, ami megfelelő arányban tartalmaz rostokat, vitaminokat és omega 3 zsírsavakat - ennek a bőr is nagyon fog örülni!

6. Genetika

És, amit nem lehet elkerülni: az a genetika. Mindig lesznek, akiket kései és igazán halvány ráncokkal áldott meg a sors, másokon pedig hamarabb és mélyebben megjelennek a kezdeti szarkalábak is. ezzel nincs mit tenni, mint elfogadni.

Ezért kell többet aludnod, mint a pasidnak!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog