Termékek Menü

Fiatalabb kezek? Ezeket a trükköket vesd be!

A kézbőr többet elárul a korodról, mint hinnéd - ne felejtsd el ápolni!
 

Hiába ápolod az arcod megfelelően, ha a kézbőröd öregebbnek tűnik, mert nem fordítasz rá megfelelő figyelmet. Szerencsére sosem késő, és van is pár elég jó tippünk arra, hogyan nézhetnek ki kezeid üdén!

Tüntesd el a foltokat

A kézfej érzékeny bőrén idővel barna foltok jelennek meg, melyek fő okozója a napsugárzás. Használj a kezeden mindig napvédő krémet, így lassíthatod az elszíneződések megjelenését. Naponta többször kend át a kezed 30, vagy annál magasabb faktorszámú krémmel.

Előzd meg a ráncokat

Éjszakára tegyél retinoltartalmú krémet a kezedre, így a ráncokat tompíthatod. Az a krém is jó, amit az arcodra használsz, a lényeg az, hogy fokozd a kollagéntermelést ezen a területen is.

Tisztítsd a körmöd

Tüntesd el a körömágybőrt finoman, miután langyos vízzel felpuhítottad. Ettől szép üdének látszik majd a kézfej, nem pedig elhanyagoltnak. A műveletet legalább hetente egyszer végezd el.Citromos frissítés

A körömlakkok sárgás elszíneződést hagyhatnak hátra, ami szintén öregebbnek mutathatja a kezedet. Könnyen megszabadulhatsz tőlük úgy, hogy egy darab citrommal átdörzsölöd a körmeidet, majd szépen polírozod is őket.

Szép manikűr

A csillogás kedvéért készíts szép és egyszerű manikűrt, ami akár a legfrissebb trendeknek is megfelel. Ettől is ápolt lesz a megjelenés, ami mindig fiatalságot, frissességet sugároz. Figyelj arra, hogy amikor már pattogzik le a lakk, mosd le, mert csak igénytelennek fog hatni a lakkozás.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog