Termékek Menü

6 frizura, amivel túlélheted az edzést

Trükkök, melyekkel edzés közben és után is nagyszerű lesz a frizurád.
 
szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, edzés, frizuratippek, helia-d, frizurák edzéshez,

Edzés közben nem számít, hogyan nézünk ki - mantrázzuk mindig, ám nyilván képtelenek vagyunk nem foglalkozni a külsőnkkel a teremben. Az egyik legnagyobb gond általában az, hogy a hajunkkal vajon mi legyen. Olyan frizuratippeket hoztunk, melyekkel edzés közben és után is jól néz majd ki a sörényed!

1. Copf a fejtetőn

Fogd össze a hajad minél magasabban a fejtetőn, ha hosszú hajad van. Ezzel nem lóg majd a hajad a szemedbe, de a válladra sem omlik, így rendezett marad. Az is egy jó megoldás, ha kontyba tekered fel a fejed búbjára.

Így úszhatod meg a hajmosást edzés után

2. Frufru félre

Ha az a félelmed, hogy megizzad a frufrud, tűzd fel féloldalasan. Akár meg is bolondíthatod a dolgot egy egyszerű, ám tartós fonással, így biztos nem mozdulnak el a tincsek.

3. Fonott konty

Nem csak szép klasszikus megoldás a fonással rögzített konty, de nagyon tartós is. Biztonságérzetet ad a legkeményebb edzés közben is, és nyugodtan indulhatsz vele utána a dolgodra, nem látszik rajta csapzottság.
 
szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, edzés, frizuratippek, helia-d
 

Edzésről jössz? Nem is látszik!

4. Francia fonat

Ha nem szereted a kontyot, fond össze a hajad lazán francia fonással. Ez egy teljesen természetes frizura edzéshez, amit utána valószínűleg kicsit rendezgetni kell, de inkább szexi lesz, mint kócos.

Ezeket teszik a gyönyörű bőrű nők edzés előtt és után

5. Sok hajgumi

Először fogd össze a hajad a fejtetőn, majd kis szakaszonként tegyél a kimaradó hajba hajgumit egészen a lófarok végéig. Ettől nem száll majd a hajad és szépen egyben marad edzés végéig.

6. Fonás futáshoz

Futáshoz nagyon jó ez a frizura, mert a hajad stílusos lesz és nem is rakoncátlankodik. Ismét a copf az alap a fejtetőn, majd a kimaradó részt kell szépen befonni. Ezt variálhatod úgy, hogy a kimaradó részt többfelé szeded, majd az egyes fonásokat a végén összecsavarod.

Tényleg tönkreteszi az edzés a bőrödet?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog