Termékek Menü

Göndör fürtök tartósan - Mutatunk egy nagyszerű módszert!

Szeretnél hosszan tartó csodás hullámokat? Akkor nézd meg milyen trükköt találtunk!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, göndör haj, hullámos haj, helia-d

Akinek nincsen hullámos vagy göndör haja, sokféle módszert kipróbál arra, hogy hullámos fürtöket varázsoljon magának. Ám nem könnyű ezek tartósságát megőrizni, az egyébként egyenes tincsek általában hamar megelégelik a dolgot. Van azonban egy egyszerű, ám annál hatásosabb trükk, amivel növelheted a tartósságot.

10 trükk göndör hajú nőknek, amitől megváltozik az életetek

A titkos összetevő

Nem feltétlen kellenek drága és sokszor elég intenzív hajformázók, csupán egy citromot szerezz be a piacon. Ugyanis ha ennek levével kezeled egyenes hajad, tartós hullámokat kaphatsz majd. Ha száraz a hajad, akkor vízzel kell hígítani a citromlevet, attól pedig nem kell félned, hogy fakítja, világosítja majd a hajszíned.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, göndör haj, hullámos haj, helia-d

Így használd

Hajmosás után, lefekvés előtt fésüld át a hajad és oszd fel kisebb részekre (ha sok kicsi göndör fürtöt szeretnél, akkor sokra, ha kevesebb ás nagyobb hullámokat, akkor csak kevésre). Ezután fogd az egyes tincseket és egy fél citrommal nedvesítsd át őket egyenként, fésüld át őket, majd tekerd fel mind egy-egy hajcsavaróra. Ha felvizezett citromlevet használsz, akkor permetezős üvegbe töltve fújd át vele a tincseket. Reggel csodás hullámokkal ébredhetsz majd, melyek elsőre kicsit ragacsosnak tűnhetnek, de ez a hatás pillanatok alatt elmúlik, a göndörség és a finom friss illat viszont egész nap megmarad.

7 hiba, amivel tönkreteszed göndör fürtjeid

Tartalomhoz tartozó címkék: blog