Termékek Menü

5 tényleg könnyen betartható tipp, amitől gyorsan lefogysz!

Az egészséges életmód az apró lépéseknél kezdődik.
 
szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, narancsbőr, stria, fogyás, egészség, helia-d, fogyókúra, gyors fogyás, fogyókúrás tippek, diéta,
A nagy fogyási kísérleteket általában az töri meg, hogy az ember az elején túl sokat vállal és túl sokat szeretne elérni. Pedig a hosszútávú és valódi eredményeket a kisebb lépések adják. Azok az apróságok, amik egy idő után úgy segítenek, hogy a mindennapjaid részévé válnak.

1. Várj tíz percet

A kutatások azt mutatják, hogy amikor hirtelen éhesnek érzed magad, ez az állapot 10 percig tart, majd elmúlik. Így amikor diétás étrendre térsz át és nehéz megállni az elején, hogy többet egyél, mint kéne, gondolj erre, várj tízpercet azzal a nasival és már nem is lesz rá szükséged.

4 dolog, amit felejts el, ha fogyni akarsz

2. Ne ülj sokáig egy helyben

Ha túl sokáig maradsz ülve, például a munkád miatt, azzal sokat ártasz az egészségednek és nem égnek a kalóriák sem. Vezesd be, hogy óránként legalább egyszer felkelsz a helyedről és sétálsz, nyújtózkodsz egy kicsit, kimész csinálni egy teát. 

3. Igyál több folyadékot

A testünk sokszor összekeveri a szomjúságot az éhséggel. Ezt úgy küszöbölheted ki, ha elég folyadékot iszol, legalább 2-3 litert naponta és amikor éhesnek érzed magad, előbb megiszol egy pohár vizet. Ha ezután 15-20 perccel ismét éhes leszel, akkor már tényleg érdemes harapni valamit.
 

4. Hagyj fel a cukros üdítőkkel

Lehet, hogy könnyen sóvárogsz irántuk, de inkább hagyd meg a cukros üdítőket másnak. Nem csak sok kalóriát tartalmaznak, de rengeteg cukrot is - egyik sem tesz jót a szervezetednek.

5. És hagy fel a cukros/sós nasikkal is

Sajnos a chipseket és cukros finomságokat innentől el kell felejtened a nagy filmnézések mellé. Mert észre sem veszed, de sajnos egy csomó kalóriát tömsz magadba a segítségükkel, melyekkel csak elrontod azt amin, idáig dolgoztál. Cserél őket egészséges nassolnivalókra, mint a különféle magvak és zöldségchipsek!

4 dolog, amit felejts el, ha fogyni akarsz

Tartalomhoz tartozó címkék: blog