Termékek Menü

Nincs időd hajat mosni? Így lehet mégis csodás a frizurád!

Vesd be ezeket a trükköket és nyugodtan tolhatod még egy-két napig a hajmosást.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, hajápolás, helia-d, hajmosás,

Mindenkivel előfordul, hogy már esedékes lenne a következő hajmosás, de sehogy nem tudja rávenni magát a dologra. Nos, ilyenkor sem kell kétségbe esni, mert vannak olyan trükkök és praktikák, melyektől hajad ilyenkor is gyönyörű lehet. Sőt, sokak szerint ilyenkor formázni is könnyebb, szóval vágjunk bele!

1. Hűtsd le magad

Ha edzés után vagy és nincs időd hajat mosni, akkor a legfontosabb, hogy hűtsd le a fejbőrödet. Ugyanis a mozgástól ez a terület is melegebb lehet az átlagosnál, amitől izzadni kezd, ettől pedig lapos és nedves lesz a frizurád is. Vegyél egy hűvösebb zuhanyt, fésüld át a hajadat és a hajszárító legalacsonyabb fokozatán fújd át, majd borzold össze kicsit. Olyan lesz, mint új korában.

Így fog kevesebb hajad kihullani hajmosás közben

2. Száraz sampon

A száraz sampon régi csodafegyver, ha kihagynál egy hajmosást. Vigyázz azonban, hogy ne vidd túlzásba a használatát, csak akkor vedd elő, ha már nincsen más megoldás. Kellően messziről fújj belőle a hajtövekre, majd fésüld át a hajad és meg is lesz a hatása. A megfelelő távolság azért fontos, hogy ne csomósodjon a töveknél.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás, hajápolás, helia-d, hajmosás,

3. Masszázs

Egy jó kiadós fejmasszázs nem csak a fodrásznál esik jól hajmosás közben, de nagyon hatékony abban is, hogy felélessze kicsit a fáradt tincseket. Alkalmazd közvetlen azután, hogy felvitted a száraz sampont, majd jó alaposan masszírozd át a fejed, amivel a terméket is rendesen eloszlatod.  Várj ezután pár percet, akkor lesz tökéletes a végeredmény.

4. Formázás

A formázás ilyenkor talán még fontosabb, mint a friss haj esetében. Bármilyen trükköt is vess be a frissesség érdekében, fésüld át a sörényedet, és ahol kell, hajvasalóval igazíts rajta egy kicsit. Majd jöhetnek a különféle díszítések a kendőktől kezdve a csatokig, hajtűkig, hogy olyan frizurát varázsolhass magadnak, amilyenre vágytál!

Kiderült, hogy eddig mindenki rosszul mosta a haját!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog