Termékek Menü

Így ébredhetsz gyönyörű hajjal

Kevesebbet bajlódnál reggel a frizuráddal? Így maradhat tökéletes ébredéskor is!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum,hajápolás, frizura, hajhullás, hajvégápolás, helia-d

Amikor este hajat mostál és gyönyörű friss a hajad, gyakran előfordul, hogy reggelre elalszod, rendezetlenek a hullámok és egyáltalán nem tetszik már, amit a tükörben látsz. Pedig vannak olyan trükkök, melyek segítenek abba, hogy reggel is csodás hajkoronával ébredhess. Sőt, még alvás közben is van lehetőség a hajformázásra!

1. Kendő a hajra

Ha rendezett tincsekre vágysz már ébredés után, akkor éjjelre borítsd be a hajad egy selyemkendővel. Ami puhán védi a rakoncátlan hajszálakat és nem hagyja, hogy összekócolódjanak. Legjobb ez azoknak, akik nagy göndör hajkoronával rendelkeznek.

Meglepő dolgot árul el rólad, mennyi ideig készülődsz reggel a fürdőben

2. Aludj selyempárnán

A selyem párnahuzatot imádja a haj, mert nem nedvesedik, mint a pamut, így őrzi a formát, rugalmasabb és kíméletesebb is az anyaga, mint bármi másnak. Érdemes beszerezni, mert tényleg teljesen más érzés és látvány is úgy ébredni, hogy selyem huzaton aludtál.
 

Milyen típusú a hajad? Így szárítsd!

3. Tekerd fel tincsenként

Nagyanyáink módszere még mindig működik: készíts magadnak természetes hullámokat reggelre úgy, hogy apró tincsekbe tekered fel papír segítségével a hajadat (vagy vékony, rugalmas hajcsavarókkal). Hálót is tehetsz rá, hogy a helyükön maradjanak, reggelre pedig az eredmény mesés lesz.

4. Mini kontyok

Hajmosást követően teljesen ne szárítsd meg a hajad, hanem hagyd picit nedvesen és úgy tekerd fel pár kisebb kontyba a fejtetőre. Aludj így és reggelre laza strandhullámokkal kelhetsz a nagy kóc helyett. Ha fújsz rá egy kis tengeri sót tartalmazó permetet, tökéletes lesz az összhatás.

5. Copf a fejtetőn

Fogd össze a hajad lófarokba a fejed búbján, majd vedd háromfelé a tincseket és három nagyobb csavaróra tekerd fel őket. A csavarókra húzz hajhálót és már aludhatsz is. Az elhelyezkedésük miatt a csavarók egyáltalán nem fognak zavarni.

Törölközővel szárítod a hajad? Azonnal hagyd abba!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog