Termékek Menü

Három szabadtéri program a hétvégére

Ha nem is kánikula, de végre jó idő lesz a hétvégén, használd ki és mozdulj ki egy kicsit!


Europress
 

ELEVEN Tavasz 2016.

Bartók Béla Boulevard
Budapest, Bartók Béla út 15/C.
Május 6-8., pétek-vasárnap

Rendelj novellát az asztalodhoz, hallgass mesét a buszmegállóban, nézz meg egy parafakiállítást, add el alkotásodat vagy fogadj örökbe egy kiskertet! Ez csak néhány programelem a Bartók Béla Boulevard összművészeti fesztiváljából az Eleven Tavaszból. Harmadik éve rendezik meg a fesztivált melynek idén Portugália a tematikája, ami visszaköszön gasztrológiában, dizájnban, irodalomban és filmvetítésen is.

 

Pull&Beer Season Start!

Vituki uszoda
Budapest, Kvassay J. út 1.
Május 7., szombat

A IX. kerületi Vituki uszoda már tavaly is otthont adott ennek a bulisorozatnak, ez az idei nyitója. Minőségi elektronikus zene, finom street food, kitelepült pop up üzletek tesznek hozzá az egyébként is csodás strandélményhez. Igazi nyárnyitó mulatság lesz, ne szegje kedved a szeszélyes időjárás, van a strandon termálmedence és szauna is, ha kicsit hűvösebb lenne! Reggel tíztől hajnalig tart a buli.

Ne feledd bekenni, programtól függően, legalább az arcodat UV szűrős krémmel. Próbáld ki például a Helia-D Classic Nappali ránctalanító krémjét.

VIII. Kacsakődobó Bajnokság a Dunai Regattán

Valyo, város és folyó
Budapest, Szent Gellért tér
Május 7., szombat

Sok mindent tudnánk ajánlani a Dunai Regatta sportfesztiváról, de mi lehet mókásabb, mint egy kacsakődobó bajnokság? Kettőkor kezdődik a nevezés, de azokat is szívesen látják, akik csak szörpözni és a kilátásban gyönyörködni szeretnének a Gellérttérnél, a Duna-parton lévő Valyon. A város és folyó szavak összevonása jól tükrözi a civilszervezet céljait: kialakítani és folyamatosan fejleszteni a budapesti folyóparti életet. Fél hattól a BETON workshopján lehet részt venni és többek között grillezni, este fél nyolctól pedig koncertek, majd dj-k gondoskodnak a szabadtéri bulizás mágikus hangulatáról.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog