Termékek Menü

Hasznos applikációk utazáshoz

A megfelelő alkalmazásokkal ellátott okostelefon megkönnyítheti az életedet.

LiveTrekker

Digitális naplót készít utazásaidról. Interaktív térképén keresztül jelöli, merre jártál, hol álltál meg, ezekhez pedig hozzácsatolhatsz képeket, videót vagy hangfelvételt is. Méri a sebességet és a szintkülönbséget is, így a kalandos utazó a teljesítményét is lekövetheti a segítségével. A végeredmény egy olyan multimédiás útinapló, melyet megoszthatsz másokkal is.

XE Currency

Az XE oldala a legnépszerűbb árfolyamátváltó oldal a weben, nem csoda, hogy előrukkolt telefonra letölthető változattal is. Az applikáció üzleti rátákat és változásokat is mutat, de amiatt, hogy át tudja váltani a világ összes árfolyamát bármely utazó számára hasznos lehet, pláne, azoknak, akik több országban is megállnak az út alatt.

Wolfram Sun Exposure

Több applikáció is létezik a biztonságos napozáshoz, de ez a legrészletesebb. Be kell táplálni az elején a bőrtípusodat, ami alapján kiszámolja, mennyi időt tölthetsz napon, mielőtt leégnél. Természetesen ehhez figyelembe veszi az időpontot, azt, hogy hol tartózkodsz és a naptejed faktorszámát is. Ráadásul elkészíti a helyi UV-előrejelzést is, nagyon hasznos, ha az időd zömét kint töltöd a nyaralás alatt. A Helia-D Classic Nappali ránctalanító krémje 15 faktoros védelmet biztosít.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog