Termékek Menü

Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító gél

Helia-D
2013. 04. 11. 10:27:00

A kozmetikai ipar gyorsan fejlődik, így egyre többet tudunk és egyre hatékonyabban tudunk segíteni az olyan problémákon, mint a narancsbőr.

Helia-D narancsbőr elleni karcsúsító zselé 

A dermatológiai szakirodalom szerint a cellulit közvetlen kiváltó okai a nyirokkeringés és a vérkeringés bőr közeli részének lassulása, a zsírsejtek méretének túlzott növekedése (hypertrópia) és a zsírsejtek túlzott szaporodása (hyperplazia).  A kozmetika eszközeivel az első problémára tudunk hatékony megoldást nyújtani. 

A Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító gél sok keringést serkentő növényi kivonatot tartalmaz a minél jobb hatás érdekében. A  fahéjolaj erőteljes keringésfokozó és javítja a bőr vérellátását. A borostyán hatóanyagai összehúzzák a pórusokat, tonizálják és stimulálják a bőrt, valamint növelik a hajszálerek ellenálló képességét. A Helia-D Narancsből elleni karcsúsító gélben található keserű narancs kivonata feszesíti a bőrt, növeli a mikrocirkulációt, így  javítja annak anyagcseréjét, flavonoidjai pedig erősítik az ereket. A fucus nevű magas jód tartalmú tengeri alga kivonata szintén gyorsítja, javítja a bőr vérkeringését, és mobilizálja a szövetek között blokkolt folyadékot. A rozmaring kivonat stimuláló és tonizáló hatással bír és több mint 20 antioxidánst tartalmaz. 

 A Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító gél valóban hatékony megoldás a narancsbőr tüneteinek csökkentésére és megelőzésére.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Narancsbőr