CC krém egyszerre ápolja a bőrt
és fedi el annak apróbb hibáit.
Segít megelőzni és csökkenteni
a már kialakult kisebb ráncokat.
Bővebben
Ápold bőröd az évszaknak
megfelelően hidratáló vagy
intenzív hidratáló testápolóval!
Bővebben
Új Helia-D Regenero sampon
és balzsam a kívül-belül
egészséges hajért.
Bővebben

Komplex vállalat technológia fejlesztés a HELIA-D-nél

Mennyi 100 hajszál?

Megfázhat-e a haj?

Lezárult a nagy testápolótesztünk

Lezárult a Zsirai Pincészet pályázata
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Címlap > Hírek
Keresés:   
04.20. 14:41
Nekünk találták ki
Nyomtatható verzió
A ráncok elleni küzdelem során figyelni kell a környezeti ártalmak hatásaira, biztosítani kell a bőr hidratáltságát, valamint azon alkotóelemeinek megóvását, amelyek a kor előrehaladásával csökkennek. Ugyanúgy a szabad gyökök megkötésének fontosságáról sem feledkezhetünk meg. A Helia-D új termékcsaládját ezen szempontok alapján, hazai bőrgyógyászok segítségével fejlesztették ki, és tesztelését is magyar hölgyeken végezték.

Káros környezeti ártalmak,  közül a legfontosabb a napsugárzás elleni védelem, mert az UV sugarak jelentősen felgyorsítják a bőr öregedési folyamatait. Ezért nagyon fontos az UV védelem egész évben.

A bőr hidratáltságának biztosítása. Az apró ráncok száma jelentősen megnő, ha a bőr víztartalma lecsökken. Ezt ma már elég hatékonyan tudjuk kozmetikumokkal ellensúlyozni.

A bőr több alkotóelemének a mennyisége a kor előrehaladtával csökken. Ezek közül közismert a kollagén és a hyaluronsav, de fontosak az ezek termelődését serkentő anyagok, mint például a CD44-es receptor is. Napjaink kozmetikai fejlesztései arra irányulnak, hogy ezen alkotóelemek csökkenését lassítsák, megállítsák, esetleg termelődésüket fokozzák. A kollagén mennyiségének megőrzése azért fontos, mert ez a fehérje ad tartást a bőrnek, a hyaluronsav pedig azért, mert erős vízmegkötő anyag. Hiányában a bőr feszessége jelentős mértékben csökken. A CD44 receptor segíti a hyaluronsav termelését.

Szabad gyökök megkötése: A nemzetközileg elismert debreceni gerontológus szakemberek elsők között elemezték a szabad gyökök káros hatását az öregedési folyamatoknál. Ma már mind az egészség megőrzés, mind az öregedés elleni harc fontos eszközei az antioxidánsok, amelyek képesek ezeket a káros szabad gyököket megkötni.

Akik a termékcsalád kifejlesztésében és tesztelésében részt vettek, dr. Kósa Ágnes és dr. Páldeák László debreceni bőrgyógyász-kozmetológusok.

 
dr. Kósa Ágnes   dr. Páldeák László

„Amikor a Helia-D szakemberei megkerestek bennünket, hogy egy új öregedésgátló termékcsalád fejlesztésében nyújtsunk nekik segítséget, akkor mi a fenti szempontokat vettük figyelembe. A fejlesztési fázis alatt több szűk körű tesztet csináltunk, és amikor a termék elkészült, húsz 40 év feletti debreceni hölgyet kértünk fel 4 hetes teszten való részvételre. Már ilyen rövid idő után is valamennyi tesztalany hidratáltabbnak érezte a bőrét, 80%-nál pedig a bőr rugalmassága is érezhetően nőtt. Az alanyok több mint fele számolt be a közepes ráncok mélységének csökkenéséről.”Látogatottság: 2863
Copyright © 2010 Helia-D
Minden jog fenntartva
Felhasználási feltételek|Adatvédelem|Forgalmazók|Szállítási információk
Impresszum|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Cat-R-Sys Design Studio