CC krém egyszerre ápolja a bőrt
és fedi el annak apróbb hibáit.
Segít megelőzni és csökkenteni
a már kialakult kisebb ráncokat.
Bővebben
Ápold bőröd az évszaknak
megfelelően hidratáló vagy
intenzív hidratáló testápolóval!
Bővebben
Új Helia-D Regenero sampon
és balzsam a kívül-belül
egészséges hajért.
Bővebben

Komplex vállalat technológia fejlesztés a HELIA-D-nél

Mennyi 100 hajszál?

Megfázhat-e a haj?

Lezárult a nagy testápolótesztünk

Lezárult a Zsirai Pincészet pályázata
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Címlap > Hírek
Keresés:   
06.22. 13:18
Lábápolási kisokos
Nyomtatható verzió
Télen vastag zokniba, csizmába, bakancsba bújtatjuk, ám ahogy közeleg a jó idő, a ruhadarabokkal együtt bizony a cipők is egyre többet engednek láttatni eddig rejtegetett lábainkból. Előkerülnek a csinos, nyitott szandálok, színes, szellős papucsok, kényelmes saruk. Márpedig, nincs az a csinos lábbeli, amelyben jól mutatna a repedezett sarok.

Nem csak esztétikai problémáról lehet szó, hiszen sok esetben a sarkakon annyira kirepedezhet a bőr, amely akár komoly fájdalmakkal is járhat. Ügyeljünk rá, hogy elkerüljük a bajt. Ezt a leghatékonyabban úgy tehetjük, ha rendszeresen puhítjuk, ápoljuk a bőrt ezen a területen. Rendszeres kezelés hatására a bőr kellőképpen felpuhul, visszanyeri hidratáltságát.

A bőrszárazság nem csak a sarkakon jelentkezhet. Lábfejünk is kiszáradhat, mivel többet éri az erős napsütés illetve szennyeződések. Nagyon fontos, hogy csak úgy, mint testünk minden pontját, lábfejünket is kényeztessük hidratáló készítményekkel. Ezáltal nem csak enyhítünk a bőrszárazságon, de erőteljesen nyugtathatjuk a bőrt. Ne hanyagoljuk el ezt a fontos területet!

Alapos lábápolással elkerülhetők olyan kínos pillanatok is, mint a cipő levétele után terjengő kellemetlen szagok, a lábizzadás. Igazán zavarba ejtő, de nem vagyunk tehetetlenek a tünetekkel szemben. Kevesen tudják, hogy ez egy összetett probléma. Ilyenkor nem csak a lábat kell kezelni, hanem bizony a cipőt is. Ha lábizzadásgátló sprayt vagy permetet használunk, azzal valóban enyhítünk az izzadás tünetein, sőt, ezek a készítmények kellemesen hűsítik a lábat, lábfejet, ám a cipő belsejében már meglévő szagokat nem képesek semlegesíteni. Így hiába a lábspray, és az illatos, felfrissült láb, ha a cipő továbbra is kellemetlen szagokat bocsájt ki. A legjobb, ha a lábizzadás kezelését kiegészítjük olyan készítménnyel, amellyel a lábbeliket is ápolhatjuk. Ha a cipőinket rendszeresen cipőszagtalanítóval ápoljuk, s lábunk higiéniájára és ápolására is megfelelő figyelmet fordítunk, nem kell zavarban éreznünk magunkat, ha legközelebb társaságban kell lerúgnunk a lábbelinket.

A lábápolás menete: akkor fogjunk neki, amikor elegendő idővel rendelkezünk.

Első lépésben áztassuk be a lábunkat 15-20 percre meleg vízbe, melyet illóolajjal (pl. rozmaring, levendula) is dúsíthatunk. A felpuhult bőrkeményedések így könnyebben eltávolíthatóak egy habkő segítségével.

Ezután jöhet a krémezés. A sarkat és a talpat kenjük be jó alaposan a Batz&Helia-D Sarokpuhító krémmel. Igazán hatásos eredményt érhetünk el, ha mindezt este végezzük és a jól bekrémezett lábfejünket még egy vastag zokniba is bebugyoláljuk. A krém bőrpuhító hatású jojobaolajat tartalmaz, valamint mentolt, így kellemesen hűsít is. Tartós eredményt rendszeres használat esetén érhetünk el. A lábfejre és amennyiben száraz, akkor a lábszárra is érdemes a Batz&Helia-D Hidratáló lábápoló krémet használni. Ez a termék regeneráló, pőrpuhító hatású aloe vera kivonatot tartalmaz.Látogatottság: 2547
Copyright © 2010 Helia-D
Minden jog fenntartva
Felhasználási feltételek|Adatvédelem|Forgalmazók|Szállítási információk
Impresszum|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Cat-R-Sys Design Studio