Termékek Menü

Hogyan kerüld el a hajad elvékonyodását?

Szeretnéd, ha a hajad örökké csodásan erős és vastag maradna? Ezeket a szabályokat tartsd be!

1) A rendszeresen sütés-vasalás és festés épp ellened dolgozik, hiszen még jobban felgyorsítják a haj elvékonyodását. A kor előrehaladtával pedig ez még rosszabb lesz. Hogy ezt enyhítsd vagy elkerüld, felejtsd el az alkohol tartalmú hajformázó termékeket, illetve amennyire csak lehet, csökkentsd a magas hőmérsékletű frizura készítést. Ha nem bírod ki, mindenképpen használj hővédő termékeket!

2) A hidratálás nem csak a bőröd, de a hajad számára is fontos, így mindenképpen válaszd a lehető legtöbb ápolóanyagot tartalmazó kondicionálót, hiszen minél hidratáltabb, annál erősebb és vastagabb a hajszál! A Helia-D Regenero sampon és balzsam is 26 féle gyógynövényi kivonattal ellátott tápláló hajápoló.

3) Bár nem létezik olyan varázspirula, amit ha beveszel, azonnal vadító és hatalmas hajkoronád lesz, néhány étrend-kiegészítő tartós szedése nagy hasznodra lehet. Ilyenek a biotin-, az  A- és B-vitamin-, illetve a cinktartalmú tablettákés ételek! Pórbáld ki a Helia-D Regenero Szépségvitamint, melyben mindez megtalálható!

4) Ha úgy érzed, az utóbbi időben jelentősen (és akár kórosan) váltak vékonyabbá a hajszálaid, mindenképpen keresd fel a háziorvosodat, hogy kitalálhassátok, milyen már dolog állhat a háttérben!

Kép: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog