Termékek Menü

Hogyan szabadulj meg a korpától egyszerűen?

Hogyan szabadulj meg a korpától egyszerűen?

  A leggyönyörűbb frizurát is tönkreteheti, ha minden mozdulatodra „havazik”: a korpás fejbőr az egyik legkellemetlenebb dolog, ami a hajkoronával történhet. Szerencsére ez egyben a legkönnyebben kezelhető probléma is: egy jó sampon nagyon gyorsan eltüntetheti a korpát és megelőzheti további kialakulását. 

Olvass tovább és eláruljuk, hogyan segíthet neked a Helia-D Regenero Korpásodás elleni samponja, hogy gyönyörű legyen a hajad!

 

 De mindenekelőtt beszéljünk arról, hogy pontosan mi is a korpásodás és mi váltja ki ezt a kellemetlen problémát?

  Azt bizonyára már tudod, hogy a bőr hámsejtjei folyamatosan újratermelődnek és elhalnak: a legfelső réteg sejtjei átlagosan 30 nap múltán leválnak a bőrről és elhagyják szervezetedet. Ez a jelenség folyamatosan, minden nap megtörténik, de a lehulló részecskék olyan kicsik, hogy észre sem veszed. 
Korpásodásról akkor beszélünk, amikor bizonyos környezeti hatásoknak következményeképp ez a folyamat a fejbőrön felgyorsul: a hámsejtek akár már 2-7 nap alatt leválnak, ráadásul nem apró sejtekként, hanem nagyobb egységenként távoznak, így jól láthatóak a fejbőrön, a hajadban, vagy akár a válladra hullva. Ezt okozhatja a fokozott faggyútermelés, a környezeti hatások, vagy akár a fejbőr gombás megbetegedése is.

A korpa villámgyorsan eltüntethető!

  Szerencsére a haj és a hajas fejbőr összes problémája közül a korpa az egyik legkönnyebben kezelhető nehézség: a
Helia-D Regenero korpásodás elleni samponja hatékonyan szabadít meg a korpától és segít megakadályozni annak további kialakulását. 
  A korpa elleni küzdelemben két fő „fegyvere” van: az Octopirox egy nagyon hatékony, mégis kíméletes gombaölő szer, a Biosulphur pedig egy kéntartalmú vegyület, ami a túlzott faggyúműködést és a túlzott hámsejt-termelődést szabályozza. A két hatóanyag együttesen győzelmet arat a korpa felett!


Egyetlen sampon a gyönyörű hajért

  A Helia-D Regenero korpásodás elleni samponja azonban nem csupán a korpát szünteti meg, de a hajadat is gyönyörűvé varázsolja, hiszen rengeteg hatékony gyógynövényt is tartalmaz: a párlófűkivonat és a kamilla gyulladást gátló, bőrnyugtató hatással bírnak, a körömvirág fertőtlenítő, az orbáncfű pedig sebgyógyító hatása miatt került a termékbe.  A mezei zsurló táplálja a hajat és segít a hajhullás megelőzésében, illetve kezelésében, a csipkebogyó pedig rengeteg C- és E-vitamint tartalmaz, ami egészségesebbé, ellenállóbbá teszi a fejbőrt és a hajszálakat.

 A Helia-D Regenero samponja nem csak a korpát űzi el: gyönyörűvé, egészségesebbé és fényesebbé varázsolja egész hajkoronádat!

Kattints ide és próbáld ki, hogy milyen érzés a korpamentes, gyönyörű haj!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog