Termékek Menü

Így hidratáld az arcod anélkül, hogy aztán túl zsíros legyen

Könnyebb, mint gondolnád!

Ahogy egyre hidegebb van, annál inkább szükségét érezzük annak, hogy kellően hidratáljuk a bőrünket. Viszont könnyű túlzásba esni úgy, hogy utána már a zsírosodást fokozzuk. Segítünk abban, hogyan érhetsz el optimális megoldást!

Tisztíts okosan

Csak este tisztítsd az arcodat erre alkalmas termékekkel, reggel már csak vízzel mosd át. Miután lemostad a sminket, elég egy természetes alapú, gyengéd tisztító, ami után nem lesz száraz a bőröd. Ez ugyanis csak fokozza a faggyútermelést, ami zsírosodáshoz vezethet.Radírozz rendszeresen

Egy hidratáló sem tudja rendesen kifejteni a hatását, ha elhalt hámsejtekre kened fel. Használj rendszeresen bőrradírt, radírozó szivacs és gélek formájában felváltva a legjobb eredmény érdekében. Ettől a hidratáló sokkal könnyebben szívódik majd fel.

Figyelj arra, mi van a krémedben

Kerüld azokat a hidratálókat, melyek vazelint vagy kókuszolajat tartalmaznak. A napi használatban ugyanis ezek eltömíthetik a pórusokat, ami zsírosodáshoz vezet. Keress olyan krémeket, melyek hyaluronsavban és glicerinben gazdagok.A kevesebb néha több

Nem kell rengeteg krémet felvinni az arcodra, mert ha túl nagy a mennyiség, a bőröd nem tudja mindet felszívni és a felesleg a felszínen marad. Limitáld magad egy ötforintosnyi adagra maximum.

Hagyj fel a megszokással

A legtöbben az arcuk közepére viszik fel először a krémeket és így haladnak kifelé. ezzel csak azt érik el, hogy a T-vonalon sokkal több krém gyűlik össze. Fordítsd meg a rutint és indul az arcod külső részeitől.

Adj hozzá egy kis olajat

Amikor a hidegtől száraz már nagyon a bőröd, a hidratáló előtt a kényes területekre vigyél fel egy kevés arcápoló olajat. ezután jöhet a krémezés.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog