Termékek Menü

7 pofonegyszerű trükk, amitől sokkal jobb lesz a reggeled!

Pár egyszerű lépés a frissebb napkezdéshez. 

Nem aludtad ki magad és úgy érzed, az egész napod el van rontva? Tippjeinkkel segítünk, hogy minden reggelt frissen kezdhess!

1. Kezd mozogni!

Nem azt mondjuk, hogy csinálj végig egy kemény edzést (bár vannak, akik ezzel indítják a napjaikat), az is bőven elég, ha megcsinálsz 15 pliét, mint a balerinák. Hogy milyen mélyen hajlítod a térdeidet, rajtad áll, tedd úgy, ahogy jólesik.

2. Használj bőrradírt

Egy héten kétszer kelj fel 3 perccel hamarabb, hogy a bőrradírozás is beleférjen a napodba. Ettől ragyogó les a bőr, mert eltűnnek az elhalt hámsejtek és a bőrápoló termékek is hatékonyabban felszívódnak.3. C-vitamin minden nap

A C-vitamin elképesztően jó hatással van a bőrödre, fényes és élettel teli lesz tőle. Ezért jó például narancslét fogyasztani a reggelihez, de tabletta formájában is beveheted. Az arcodra pedig a hidratálód alá, szérumként vigyél fel belőle.

4. Meleg vizes arcmosás

Nem forró, hanem kellemesen langyos vagy meleg vízzel mosd meg reggel az arcodat, mielőtt sminkelni kezdesz. Ettől kitágulnak az erek és egészségesen pirospozsgás leszel. Ha rosaceára vagy hajlaamos, akkor ezzel csak óvatosan!

5. Arcmaszk heti egyszer

Legalább egy reggelen szakíts időt arra a héten, hogy 15-20 percre felteszel egy mélyen tápláló arcmaszkot. Ha olyan verziót választasz, ami nem akadályoz abban, hogy közben a reggeli teendőidet végezd, időt sem vesztesz vele.

6. Reggeli indulás közben

Turmixolj össze gyümölcsöket és zöldségeket ízlés szerint és reggelizz smoothie-t, miközben épp a munkahelyre tartasz. Így nem marad ki a legfontosabb étkezés és fel is töltődsz energiával.

7. Vizes permet egész nap

A frissességedet pedig úgy tudod megőrizni, ha mindig van nálad arcpermet, ami a száraz levegőjű irodában is tudja hidratálni nyugtatni a bőrödet.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog