Termékek Menü

Így mentsd meg a bőrödet másnaposan

Az újév első napján is csilloghatsz!

Az újévi bulikat gyakran követi súlyos másnap, ami nem csak a közérzetedre hat, de bizony a bőrödön is meglátszik. Ha nem tudsz elrejtőzni a világ elől, mert a buli után is meg kell jelenni, kövesd az alábbi tippeket, és máris rendbe hozhatod a bőrödet!

1. Elsőként fontos, hogy eltüntess minden maradék szennyeződést a bőrödről. Viszont ehhez most válassz hidratáló lemosót, ami már ezen a ponton elkezdi a nedvesség pótlását.2. A tiszta bőrre tegyél fel egy mélyen hidratáló, gyorsan ható arcmaszkot. Az alkoholtól és a nagyobb igénybevételtől ugyanis sokkal szárazabb a bőröd, mint egyébként, szüksége lesz erre.

3. A szemkörnyék is igényli az extra figyelmet, a nagy bulizástól ugyanis jóval püffedtebbek lesznek a szemeid. Tegyél rájuk hűsítő szem alatti maszkot, ami gyorsan orvosolja a problémát.

4. Töltsd fel a bőröd regeneráló szérummal, ami azonnal kifejti hatását. A legjobb ilyenkor a C-vitaminos szérum, ami ragyogást is ad a fáradt arcnak.

5. Vedd elő a vizes bázisú hidratálókrémedet és rendesen kend át vele az arcodat. Ilyenkor a bőr jobban felszívja a nedvességet, ne aprózd el!6. Ne menj át az arcodon durván alapozóval, mert csak maszkot készítesz. Helyette válassz ilyenkor BB krémet, ami ápol és eltakar.

7. Tegyél fel rózsás pirosítót az orcádra, mert ettől üde és kislányos lesz a hatás.

8. Használj az ajkaidon extrán tápláló balzsamot, mert a másnapokon sokkal könnyebben kiszárad, kicserepesedik a szád és ez azonnal elárulja az állapotod. Amikor kell, napközben kend át az ajkaid újra.

9. Legyen nálad egy ápoló arcpermet, amiből időnként fújj az orcádra. Ez azonnal tudja pótolni a hiányzó vizet.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog