Termékek Menü

Így teremts otthon spa hangulatot

Relaxál otthon, néhány apróság segítségével.

Nincs is annál nyugtatóbb dolog, mint egy napot, vagy csak egy estét is spa körülmények között tölteni. Ha nincs lehetőséged és időd most egy ilyen kényeztetésre, pár apróság segítségével otthon is kialakíthatsz magadnak spa hangulatot!

Fürdőszoba tuning

Nem kell az egész fürdőt felújítani, csak szerezz be néhány nagyobb illatgyertyákat, fa tusfürdőtartót, szép üvegekbe zárt illóolajokat, valamint dús, egészséges növényeket - és már meg is lesz a nyugtató környezet.

Luxus textilek

Vegyél néhány új, csodás anyagú törülközőt, melyekkel fel tudod tölteni szépen feltekerve a fürdőszobai polcokat. Nem nagy dolog, de ettől máris egy igazi fürdőben érezheted magad.

Készíts zöldséges és gyümölcsös vizeket

Készíts egy-két üveg olyan vizet, amit zöldségekkel vagy gyümölcsökkel töltesz fel. A legegyszerűbb verzió az, ha sok uborkaszeletet és egy kevés citromot áztatsz a vízben. Hűtsd le, majd tedd ki a fürdőbe, amikor elmerülnél a habokban. Teljes lesz a relax!Friss virágok

Lehet, hogy nem szokás a fürdőszobába virágot tenni, de pár szál friss virággal fokozhatod a nyugtató hangulatot. Ugorj le a kedvenc virágosodhoz és válogass össze néhány fehér vagy pasztell árnyalatú szálat, nem kell csokorban gondolkodni. Helyezd őket egy egyszerű üvegvázába.

Extra kényeztetés

Add meg magadnak a kényeztetést magadnak azzal, hogy beszerzel egy-két olyan extrább habfürdőt, illóolajat és testápolót, amit egyébként nem feltétlen vennél meg. Ne sajnáld őket magadtól, most legyenek ezek is részei a tökéletes élménynek!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog