Termékek Menü

Így tüntesd el az ünnepi partik jeleit

Ezek a tippek sokat segítenek!

Az ünnepi időszakban egymást érik a bulik, melyek után sokszor elég nehéz regenerálódni. Létezik azonban elég sok hatásos módszer arra, hogyan tüntesd el a fáradság, vagy a másnap jeleit!

Primer mindenek előtt

Lehet, hogy máskor nem érzed szükségét, de ilyenkor használj inkább sminkelés előtt primert. Mert ezzel előkészíted a bőröd, feltöltöd az egyenetlenségeket és sokkal nagyobb hatékonysággal tudsz majd elfedni mindenféle hibát.

Csak annyi alapozót tegyél fel, amennyit kell

Amikor pánikszerűen próbálod rendbe szedni az arcbőrödet, könnyen abba a hibába eshetsz, hogy túl sok alapozót teszel fel, ezzel pedig csak jobban kihozod azt, amit el akartál tüntetni. Olyan lesz az arcodon a sok réteg, mint egy maszk, ami helyett inkább finoman érdemes korrigálni. Kevesebb smink - üdébb hatás!

Pirosítóval az üdeségért

Rózsás/pink pirosítóval hangsúlyozd ki a járomcsontod, mert ettől kislányos üdeséget tudsz kölcsönözni a megjelenésednek és nagyon frissnek hat majd az összkép. Senki nem foglalkozik majd az esetleges sötétebb karikákkal.Korrektor a sötét karikák ellen

Apropó karikák - azokat is el lehet tüntetni szépen! Először tegyél zöldes korrektort a szemed alá, majd azt fedd be bőrszínű, világosabb változattal. Ezen biztosan nem üt majd át a sötétebb tónus.

Highlighter a frissességért

Ha a pirosító nem lenne elég, jöhet még egy kis highlighter, mert ez is olyan frissességet ad az arcodnak, mintha 10 órát aludtál volna. Tegyél kicsit a járomcsontra, a homlokod közepére, az álladra és az orrnyergedre.

Permet napközben

Legyen nálad frissítő arcpermet napközben, mert a dehidratált, másnapos bőr szárazabb, kevésbé ellenálló, ezzel pedig bármikor helyre hozhatod a felszínét. Nem mellesleg pedig ha illatosat választasz, jobban is fogod magad érezni az aromáktól.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog