Termékek Menü

Így válaszd ki a hajadhoz illő sampont!

Nem mindegy, milyen típust használsz.

Ha azt szeretnéd, hogy hajad minél gyönyörűbb legyen, az egészet a samponnál kell kezdeni. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy az egyes hajtípusokat hogyan ápolod- Mutatjuk, mire figyelj!

1. Göndör/hullámos haj

Ennek a hajtípusnak a kiszáradás és kócosság jelentheti a legnagyobb problémát, így a puhaságot eredményező, hidratáló termékek a legjobbak, melyek a kifésülhetőséget is elősegítik. Ha inkább göndör vagy, akkor a loknik ápolására válassz kifejezetten erre a típusra való sampont, és figyelj arra, hogy minél több szilikon, és cetil- vagy sztearil-alkohol legyen benne.

2. Egyenes haj

Az egyenes haj laposságra, töredezésre hajlamos, így ezeket kell kiemelten kezelni. A samponodnak növelnie kell a volument, miközben regenerálja a megfáradt hajszálakat. A legjobbak a panthenol tartalmú termékeke, melyek puhává, egészségessé teszik hajadat és a keratinos balzsam is jól jöhet.

3. Durva szálú göndör haj

Ez a típus szárad ki a legkönnyebben, és sérülésekre is hajlamos, szóval a regenerálás a legfontosabb tényező, amit egy samponban keresned kell. Emellett pedig a szilikonos és a természetes olajokat tartalmazó samponok lehetnek a legjobbak, melyek lágyítják a hajat. Érdemes a hajmosás előtt mélyen hidratáló pakolásokat is kipróbálnod.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog