Termékek Menü

Így fokozd a feszesítő testápoló hatását!

Néhány apró változtatásnak is nagy hatása lehet a narancsbőr elleni harcban. Természetesen fontos szerep jut a sportnak, a diétának (főleg a cukor elhagyásának) és a bőséges vízivásnak, de a megfelelő bőrápolást se hanyagold el!

A Helia-D narancsbőr elleni karcsúsító gél fahéjolajjal és paprikakivonattal segíti a kötőszövetek vérellátását, mely segítségével könnyebben távoznak a felhalmozódott méreganyagok. Tippjeink segítségével fokozni is tudod a hatását!

1. Tudatosan zuhanyozz! A hideg-meleg váltózuhany fokozza a bőrfeszesítést és még élénkít is! Bőrradírral pedig eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, így jobban be tud majd szívódnia a bőrödbe a krém.

2. Erőteljesen masszírozd be a bőrödbe a krémet, és mindig felfelé haladó mozdulatokat használj, melyek serkentik a keringést.

3. Miután bekented vele a problémás területet, például a hasat, feneket és combokat, húzz magas derekú szűk, esetleg alakformáló cicanadrágot, de fáslival is betekerheted magad, a nyomás és a hő fokozza a krém hatását!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog