Termékek Menü

Így lesz dúsabb a szemöldököd!

A természetes és üde tekintet titka.

Hacsak nem tekintesz vágyakozó nosztalgiával a kilencvenes évek cérnavékony szemöldökeire, akkor valószínűleg te is természetes, dús szemöldököt szeretnél. Nem csak nagyon menő most a vastag, ápolt szemöldök, de fiatalosabbnak is tűnik tőle az arc.

Ha azonban a természet nem volt annyira kegyes hozzád, mint például Cara Delevingne-hez, ne aggódj, egyszerűen és gyorsan kitöltheted a hiányos részeket!

1. A hajadat is tupírozod, hogy dúsabbnak tűnjön, miért nem végzel el hasonló műveletet a szemöldöködön? Gél állagú szemöldökformázót húzogass óvatosan visszafelé a szemöldöködön egy szemöldökfésűvel.

2. Tölts ki minden hiányos pontot szemöldökceruzával, -géllel vagy -púderrel, vékonyan és kis mennyiségben vidd fel egyszerre és erősíts még rá, ha szükséges!

Ha üdébb tekintetre vágysz, próbáld ki a Helia-D Classic szemránckrémet!

3. Oszlasd el a felesleget egy spirálos szemöldökformázóval. (Vagy egy már nem használt, tisztára mosott szempillaspirállal.) Ne feledd, hogy a szemöldök belső vége felé sötétebbnek kell lennie, a külső ívnek pedig világosabbnak.

4. Végül pedig egy gél állagú szemöldökformázóval húzd végig a növési iránnyal megegyezően az egészet, ez rögzíti egész napra. Majd csak a belső szemzughoz közelebbi felén menj végig mégeszer és fésüld felfelé a szálakat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog