Termékek Menü
0

Így lesz tökéletes a középen elválasztott hajad!

Megmutatjuk, hogy viseld a nagy visszatérőt 2016-ban.

 

A hetvenes évek után az ezredforduló környékén volt utoljára annyira népszerű a középen elválasztott haj, mint manapság.  Amilyen egyszerű, annyira könnyű is elrontani, de ha figyelsz erre a néhány apróságra, nyert ügyed van!

Sokféle arcformához illik a középválaszték, de magas homlokhoz és a kifejezetten hosszúkás archoz nem feltétlen előnyös. Azonban még velük is működhet, ha van volumene a hajadnak és esetleg kétoldalt még meg is tűzöd, hogy szélesebbnek hasson az összkép. Ha még így is túlzottan nyújtja az arcodat, próbáld ki, hogy nem teljesen egyenes vonalban választod el, hanem kicsit véletlenszerű cikk-cakkokban.

A teljesen egyenes, pláne vasalt hajat nem ajánljuk a középválasztékhoz, mert úgy festhetesz vele, mint egy félénk tinédzser, aki függönyként használja a tincseit, hogy mögéjük bújhasson. Inkább viseld hullámos, kicsit összeborzolt hajjal.

Figyelj a sminkedre is! Egy friss, rózsaszínes-barackos arc sikkesebben hat ezzel a hajjal, mint a sötétre satírozott, grunge-os szemek.

Ne csak leengedett hajjal viseld, hagyd meg a választékot és kösd copfba, vagy tekerd kontyba a tarkódon, és viselj hozzá látványos fülbevalót, nagyon modern lesz az összhatás!

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Főoldali termékajánló

Sejtmegújító
Nappali krém

A ránctalanító hatású argán őssejt a bőrfelszín
legmélyebb rétegébe, az irharétegbe
is képes bejutni.

Bővebben

Micellás Sminklemosó Víz
Gyengéden tisztítja és ápolja az arc bőrét.
Bővebben

Regenero Korpásodás elleni sampon
Hatékonyan tisztítja meg
fejbőrt a korpától, segít megakadályozni a
korpa újbóli kialakulását.

Bővebben

Kiszállítás 8000Ft fölött

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
8000 FT FÖLÖTTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!