Termékek Menü

Így néznek ki most Demi Moore és Bruce Willis lányai

Felnőtt a három nővér!

Ahogy telik az idő, egyre többet hallani a legendás hollywoodi pár lányairól.  Így néztek ki idén februárban egy Los Angeles-i eseményen: Rumer, Scout és Tallulah (balról jobbra).

A vagány, öntudatos nővérek mindhárman kreatív területen igyekeznek bizonyítani.

Rumer Glenn Willis (27)

A legidősebb lány nemrég debütált Roxie-ként a Chicago című musicalben a Brodway-en. Gyerekkorától kezdve fel-feltűnt szülei filmjeiben, például anyja gyerekkori énjének húgát alakította a Tegnap és mában, de játszott 2013-ban a Pretty Little Liars-ben is. Nemrég húgaival együtt szerepelt a Vanity Fairben (ő van középen) és Instagramján kikérte magának a túlzott photoshoppot, úgy vélte kisebbítettek az állkapcsán, de a fotós és a magazin tagadta a vádakat.

 

Scout LaRue Willis (24)

A Brown Egyetemen diplomázott, jelenleg divattervezőként dolgozik Scout's General márkáján, de gyakran részt vesz különböző művészeti projektekben. Két évvel ezelőtt tele volt a sajtó a meztelen felsőtestéről készült képekkel, az Instagram kettős mércéje ellen tüntetett a „freethenipple mozgalom tagjaként. New Yorkban sétálgatott fedetlen felsőtesttel, hogy rámutasson arra a furcsaságra, hogy ezt legálisan megteheti a városban, míg az Instagram leveszi az oldalról a női mellbimbókat láttató képeket.

Tallulah Belle Willis (22)

Miután két évvel ezelőtt megjárta az elvonót, kopaszra borotválta a fejét és kigyógyult étkezési zavarából, a legkisebb Moore-Willis lány illusztrátorként tevékenykedik, nemrég jelentek meg rajzaival díszített pulóverei, gyerekkori beceneve: Buuski néven.

Képek: Europress, @ruelarue, @scoutsgeneral, @buuski Instagram

Tartalomhoz tartozó címkék: blog