Termékek Menü

Kezdd szebb bőrrel az új évet

Nem is kell hozzá sokat tenned!

Már nem kell sok hozzá, hogy átlépjünk 2017-be, de még mindig tehetsz egy kicsit azért, hogy az év első napját csodás bőrrel ünnepeld és te legyél a legcsillogóbb az újévi partin. Összegyűjtöttünk, miket tegyél meg a nagy BUÉK előtt a szépségedért!

1. Bőrradírozás

A sugárzó bőr titka az alapokban rejlik. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a nagy buli előestéjén eltávolítsd az elhalt hámsejteket kedvenc bőrradírod segítségével. Ez nem csak szebbé teszi a felületet, de tisztít is és segít abban, hogy a bőrápolók kifejthessék hatásukat.

2. Tápláló arcmaszk

Ha máskor lusta is vagy este arcmaszkot használni, most ne felejts el feltenni egy igazán gazdag és tápláló arcmaszkot. Lehet olyan verzió is, amit már lemosni sem kell egy idő elteltével, mert alvás közben felszívódik. Reggelre látszik majd a hatása.

3. Arcmasszázs és szérumok

A reggelt indítsd egy kiadós arcmasszázzsal, amivel gyorsítod a bőr keringését, így az könnyebben szívja majd magába a tápláló anyagokat és fel is ébrednek tőle az izmok. Ezután ha átmostad az arcod, használj szérumot, mely a mélyebb rétegekben hat és látványos hatással bír. Ezzel megalapozod a ragyogást.

4. Hidratálás

Mielőtt este elkészíted a sminkedet, még egyszer hidratál. Akkor is, ha sokáig tartó hatással bír a krémed. Nincs annál rosszabb, mint amikor a szárazság miatt lepereg az alapozó. Ráadásul könnyebb is így felvinni a sminket

5. Highlighter mindenek felett

A ragyogás tökéletesítésére használj a sminked befejezéseként highlightert a járomcsonton, orrnyergen és a homlokod, állad közepén. Nem kell sok, de ezzel üdévé teszed a megjelenést. A járomcsonton ezt most egy kis, a highlighterbe kevert csillámporral is fokozhatod!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog