Termékek Menü

Elszíneződött a körmöd az állandó lakkozástól? Így segíthetsz rajta!

Imádjuk a sötét színű körömlakkokat, csak van egy kis baj velük.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, körömápolás, kézkrém, helia-d, körömlakktól elszíneződött köröm, körömápolás, elszíneződött köröm,

Azt biztos, hogy a sötét színű körömlakkokat nagyon szeretjük, nem tudnánk megválni tőlük. De az is biztos, hogy minél többet használjuk őket, annál több elszíneződés, sötét folt jelenhet meg utánuk a körmeinken. Szerencsére erre a problémára is léteznek kiváló házi praktikák - lássunk is mindjárt hármat!

1. Reszeld át a felszínt

Ha elég erősek a körmeid, ez lehet a legkézenfekvőbb megoldás. Ehhez a legjobb, ha szerzel egy buffert és azzal dolgozod át a körmeidet, mintha manikűrre készítenéd őket elő. Formázás és polírozás után ha szerencséd van, már nem is látszódnak az elszíneződések.

7 körömlakkszín, amit ki kell próbálnod idén tavasszal!

2. Fogkefe és fogkrém

Szerezz be egy fehérítésre szakosodott fogkrémet, tegyél belőle keveset egy fogkefére, majd óvatosan sikáld át vele a körmeid. Elsőre lehet, hogy nem lesz tökéletes a végeredmény és többször meg kell ismételni a műveletet, de légy türelmes, menni fog!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, körömápolás, kézkrém, helia-d

3. Szódabikarbóna és citromlé

Nagyanyáink házi praktikája még mindig működik és ez a leghatásosabb módszer is egyben. Egy evőkanál szódabikarbónához keverj egy kevés citromlevet, majd a keverékkel kend át a körmeid és hagyd is rajtuk pár percig. A szódabikarbóna hámlaszt, a citromlé pedig világosít, ezért működik ilyen jól ez a dolog. Viszont száríthat, szóval érdemes utána hidratálni.

Így fesd ki a körmödet és nem fog lepattogni a körömlakk

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Köröm