Termékek Menü

Masszázs, vitaminok és lelki derű - A bőr fiatalságának titkos receptjei!

Masszázs, vitaminok és lelki derű - A bőr fiatalságának titkos receptjei!

Bőrünk folyamatosan öregszik, de a bőrbiológusok tanácsaiból kiderül, milyen módszerekkel és szépségelixírekkel vehetjük fel a küzdelmet az idő támadásával!

Bőrünk folyamatosan öregszik, de a bőrbiológusok tanácsaiból kiderül, milyen módszerekkel és szépségelixírekkel vehetjük fel a küzdelmet az idő támadásával!

A bőr tulajdonságait folyamatosan fürkésző bőrbiológusok az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordítanak a bőr öregedésgátlásának tanulmányozására. Bőrünk a legnagyobb szervünk, egy komplex és bonyolult védelmi rendszer, afféle pajzs, ami megvéd minket a külvilág fenyegetéseitől, a baktériumoktól és a fertőzésektől. A bőr a belső szervekhez képest sokkal látványosabban öregszik, ezért válik fontossá sokunk számára korosodásának késleltetése. Bőrünk ráncosodását egyéni tényezők befolyásolják: a szín, a textúra, a kontúrok, a károsító hatások mennyisége (pl. az ártalmasan erős napsütéssel vagy a dohányfüsttel való érintkezések gyakorisága). A bőr állapotából a szakemberek következtetni tudnak az egész szervezet állapotára, akár a stressz-szintünk aktivitására is.

Mivel védekezhetünk a folyamatosan támadó ráncokkal szemben? A kozmetikai készítmények közül érdemes olyat használni, ami A-vitaminsavat (retinoidsavat) tartalmaz, mert ez segít a bőr kollagéntermelésének újraindításában. A C-vitaminban gazdag termékek hatására bőrünk visszanyerheti rugalmasságát és hajlékonyságát (ezek a fiatalos bőr ismérvei, míg a kemény, rugalmatlan bőr az öregedés és a túl sok cukorfogyasztás következménye is lehet). Az antioxidáns alapú termékek eredményesen védik arcbőrödet a szabadgyökök káros hatásaitól. A korosodó bőr gyakran válik szokatlanul szárazzá- ez csak a bőr hidratációjával kezelhető, sok folyadékbevitellel és hidratáló ápolóanyagokkal. A ráncok megjelenésével szinkronban igen gyakori a bőr sápadttá válása. A bőr élénkségének, fényességének visszanyerése az életviteled egészségesebbé formálásával valósítható meg. Egyesek szerint a jókedv, az optimista szemlélet, a lelki derű is segíthet a bőr energetizálásában! Gyengéd arcmasszázzsal, arcizomtornával hatékonyan stimulálhatjuk az arcbőr mikrokeringését, látványosan javíthatjuk a bőr vér- és nyirokkeringését.

Próbáld ki a HELIA-D bőrfiatalító krémeit, tégy napról napra a ragyogó arcbőrért! A Helia-D Age Control Bőrfiatalító éjszakai krém növényi hatóanyagai serkentik a bőr mikrocirkulációját, csökkentik az életkorral járó ráncok kialakulását.

Az előző krém nappali változata hatékonyan javítja a bőrfelszín teltségét, feszességét.

A Helia-D Age Control Bőrfiatalító szemránckrém száműzi a ráncokat, friss és fiatalos megjelenést ad!

Forrás: lnespa.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: blog