Termékek Menü

Megszépítettük Edinát!

2013. 05. 30. 10:26:00
Megszépítettük Edinát!

Az "Engedd, hogy a Helia-D megszépítsen!" nyereményjátékunk egyik nyertese Edina, aki személyre szabott sminktanácsadást nyert Rikk Ági, sminkoktatóként is jól ismert profi sminkes stúdiójában. A nyereményről hamarosan képeket is megosztunk veletek, de addig is álljon itt egy kis összefoglaló az eseményről!

Edina párjával együtt Dunaújvárosból érkezett meg Rikk Ágihoz a sminktanácsadásra. Azért is különleges volt számukra ez a nap, mert épp az évfordulójukat ünnepelték. Így aztán Ági amellett, hogy Edinát csodaszéppé varázsolta, még programokat is ajánlott nekik.

A sminkelést Ági először a bőrfelület letisztításával kezdte. Ehhez Helia-D tonikot használt, mert ez amellett, hogy tisztít, frissíti, tonizálja is a bőrt. A következő lépés egy kis szemcsepp volt, mert Edina szeme nagyon érzékeny, és könnyezésre hajlamos. Egy kis korrektor is felkerült a szem alatti területekre, ami remekül eltüntette a korai kelés nyomait.
Ezután természetesen az alapozás következett, amihez nem is használhatott volna mást, mint a Helia-D BB krémet. Edina bőréhez a normál árnyalat illeszkedik. Ági ütögető mozdulatokkal dolgozta el a BB krémet, amely így egy vékony és észrevehetetlen rétegben fedte el a bőrhibákat. Az alapozás utolsó lépéseként Ági a pirosítóval „csalt” egy kis színt az arccsontra, így Edina szeme is sokkal nagyobbnak, ragyogóbbnak tűnt.
Mivel Edinának úgynevezett félig takart szemhéja van, Ági olyan trükköket is tanított neki, amelyeket saját maga is tud majd otthon alkalmazni. A szemöldök ívét is megigazították egy kicsit, és oda is felkerült egy kis szín.
A legtöbb időt természetesen a szemek sminkelésével töltötték, itt bevetésre kerültek azok a klasszikus „fegyverek”, amelyeket minden nő jól ismer: a szemceruza és a szempillaspirál. Hangsúlyos fekete kontúr, és szürke füstöt árnyalatok kerültek a dúsító spirál alá.
Miután a lányok egyetértettek abban, hogy ehhez a sminkhez igen jól passzolna egy erőteljes piros rúzs, Ági ezt is feltette, mintegy megkoronázva vele a BB krémmel indított sminket.


Edinának ezúton is gratulálunk nyereményéhez! 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír