Termékek Menü

Milyen típusú a hajad? Így szárítsd!

Nem biztos, hogy a megfelelő technikát alkalmazod.

Lehet, hogy mindent megteszel a hajad szépségéért a hajmosás és hajápolás során, ám a hajszárításon már csak túl akarsz esni. Pedig ezt sem mindegy, hogy hogyan csinálod!

Egyenes szárú sima és vékony számú haj

Ezeknél a típusoknál fontos, hogy a volumen ne tűnjön el a szárítás során, így célszerű, ha előtte még teszel a nedves fürtökre kevés tömeget növelő habot és úgy fújod át. Akár egy darabig úgy, hogy a fejedet előre hajtod. A volumen kedvéért nagyobb méretű csavarókat is érdemes használni!

Göndör haj

Szárítás alatt meg kell őrizni a tincsek gyönyörű hullámait és rugalmasságát. Ehhez egyrészt használhatsz göndörítő hajhabot, vagy olyan lágyságot adó krémet, amitől nem maradnak durván egyben a fürtök, hanem szép tömeget biztosítanak a frizurádnak. Alkalmazz a szárítón diffúzort, a göndör hajra találták ki, nem véletlenül!Vastagszálú, erős haj

Hajszárítás előtt mindig adj fényesítő vagy puhító krémet, olajat a hajadnak, melyektől nem gubancolódik, szép hullámot kap és kezelhetőbb lesz. Ugyanakkor ha nagyszerű formát akarsz neki és hosszú a hajad, válaszd ketté és tekerd fel laza kontyba, majd szárítsd meg úgy közepes hőfokon, lassan.

Zsíros haj

A lényeg, hogy ne tegyél túl sok ápolót a már nedves hajba. Maximum valami könnyű formázó krémet, de ha nagyon zsírosodik a hajad, azt se. Az előbbi kontyos megoldás itt is működik, a már száraz hajat pedig ne nehezítsd lakkokkal vagy zselékkel, felesleges.

30% kedvezmény MINDEN Regenero hajápoló termékre február 26-28 között!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog