Termékek Menü

Milyen színű a szemed? Megmondjuk, hogy hangsúlyozd ki!

Trendek jönnek és mennek, és persze jó dolog kísérletezni, de elengedhetetlen az is, hogy tisztában legyünk azzal, mi áll jól az adottságainkhoz.
A szemformád és szemszíned nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy milyen smink passzol hozzád. Ha ránk hallgatsz, természetes szépséged csak úgy ragyogni fog!

Kék: a világosabb árnyalatokat részesítsd előnyben. Tartózkodj a túlzottan fekete, sötét, füstös szemtől, mert nagyon erős lehet a kontraszt. Remekül áll viszont a pezsgőszín és a korallos árnyalatok, kiemelik a tekinteted.

Szürke: a füstös, kormos árnyalatok fokozzák a szürke szem színének intenzitását. Az ezüstös árnyalatok, a grafitszürke és a kobaltkék még kiugróbbá teszik ezt a ritka szemszínt!


Az akció június 27-ig tart.
 

Zöld: valószínűleg smink nélkül is ragyogó a tekinteted, ezért nincs szükséged erőteljes színekre. Fénylő barna árnyalatok közül válassz nappal és tompa, nem túl élénk lilát este.

Mogyoróbarna: a világosabb barna szem csipetnyi arany és zöldes árnyalatait szikrázóvá teszik a pasztellszínek, például egy fáradt rózsaszín és a metálfényű, krémes állagú szemhéjfestékek.

Barna: a mélyebb barna árnyalathoz szinte minden szín passzol, de különösen jól működik bronzzal, arannyal és lazacszínnel. Bármilyen árnyalatot is használsz, mélységet ad a tekintetednek, ha feketével keretezed a szemed és ezt dolgozod össze a szemhéjpúderrel.

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog