Termékek Menü

Miranda Kerr gyönyörű bőrének a 2 nagy titka

A modellnek elképesztően szép bőre van: így éri el!

 szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum.  narancsbőr, stria

A modelleknek muszáj különös figyelmet fordítaniuk a bőrápolásra, hiszen a bőrük az egyik munkaeszközük (még akkor is, ha létezik Photoshop), ugyanakkor a sok smink rendesen igénybe is veszi a felületet. Éppen ezért a legtöbbjüknek sajátos trükkjeik vannak arra, hogyan tartsák bőrüket a legjobb formában. Miranda Kerr el is árulta két tuti tippjét!

1. Szauna

Miranda esküszik arra, hogy rendszeresen kell szaunázni, mert az nagyon jó a bőrnek. És milyen igaza van! A forró, párás levegő ugyanis tágítja a pórusokat, amitől a bennük ragadt szennyeződések és elhalt hámsejtek könnyebben távoznak, emellett pedig puhává is teszi a bőrfelszínt. És ha ez nem lenne elég, még az immunrendszerre is jó hatással van egy ilyen alkalom. A modell fontos események előtt is beveti, hogy mindig csillogjon.

 szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum.  narancsbőr, stria

2. Száraz radírozás

A modell másik régi trükkje az, hogy rendszeresen radírozza nem csak az arcbőrét, de az egész testét is. Ehhez pedig nem a megszokott bőrradírokat használja, hanem a száraz radírozásban bízik. Ilyenkor egy erre kifejlesztett kefét kell használni és szépen alaposan az egész testet átsúrolni vele. Ezzel eltűnnek a szennyeződések, elhalt hámsejtek és serkenti a vérkeringést is. Utóbbi miatt ez is jó hatással van az immunrendszerre, valamint a méregtelenítő folyamatokra is.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog