Termékek Menü

Mit árul el rólad a kedvenc rúzsárnyalatod?

A színek nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. Emlékeket, érzelmeket társítunk hozzájuk, nagyban meghatározzák a vásárlási szokásainkat is. Preferenciáink talán még a személyiségünkről is árulkodnak?

Piros és mély bogyósgyümölcsszínek

Magabiztos, határozott és öntudatos vagy, de van egy játékos, kacér oldalad is. Nem félsz attól, hogy magadhoz ragadj minden figyelmet és utánozhatatlan a stílusérzéked.

Rózsaszín és lila

Egyszerre vagy empatikus és ambiciózus, a nagy döntésekben azonban szeretsz biztosra menni. Szeretsz sokat költeni a menő kiegészítőkre.

Nude

Sokan azt hiszik, félénk vagy, de csak mert nem ismernek jól. Valójában csak higgadt és kiegyensúlyozott vagy, mindenkivel barátságos. Ha az emberek tanácsot szeretnének kérni, hozzád fordulnak.

Korall, narancsos árnyalatok

Szerinted a pohár mindig legalább félig tele van, szereted a klasszikusokat egy kis humorral feldobni. Igazi kísérletező vagy, de vigyázz, elkötelezettséged hiánya szeszélyességnek tűnhet mások szemében.

Barna

Megbízható és összeszedett vagy és romantikus nosztalgiát érzel minden iránt, ami már elmúlt. De van a személyiségednek egy nagyon erős oldala is, amit nem félsz használni.

Képek: Pinterest

Tartalomhoz tartozó címkék: blog