Termékek Menü

Mit árul el rólad a szemöldököd?

A hangsúlyos szemöldök karaktert ad az arcnak, és a személyiségedről is sok mindent elárul! Figyeld meg ezeket másokon is! Azt is eláruljuk, mit közölsz, ha túlzottan tökéletesre alakítod a formáját!

A hangsúlyos szemöldök karaktert ad az arcnak, és a személyiségedről is sok mindent elárul! Figyeld meg ezeket másokon is! Azt is eláruljuk, mit közölsz, ha túlzottan tökéletesre alakítod a formáját!

Számtalan dolgot kommunikálsz a szemöldököddel, akaratosan is befolyásolhatod - például felvonod a szemöldököd, ha csodálkozol, vagy csak az egyiket, ha nem tetszik valami -, de vannak olyan jelek is, amiket anélkül közölsz, hogy tudnál róla!

Milyen nyelven beszélsz:

A szemöldöködnek is van "akcentusa", elárulja, melyik az anyanyelved. Az új-zélandi Canterbury Egyetem kutatása szerint azok a személyek, akik a maorit és az angolt is beszélik, jobban mozgatták a szemöldöküket az anyanyelvüket, a maorit beszélve, mint mikor az idegen nyelvre váltottak.

Mennyire vagy megbízható:

Legalábbis, hogy mennyire hajlandóak bízni benned mások. A New York University Idegtudományi Szaklapjának egyik kutatása szerint az emberek a magasan tartott szemöldököt a megbízhatóság jeleként értelmezik, ez alapján döntik el, mennyire szabad nyitottnak vagy óvatosnak lenni az adott személlyel.

Mennyire vagy beképzelt:

A Cambridge-i Egyetem kutatása szerint a túl vékonyra szedett, túlformázott (tökéletesre rajzolt, kitetovált) szemöldök túlzott énközpontúságra, önteltségre utal, az alanyok nagy többségben eltalálták ezt a személyiségjegyet a megmutatott embereknél.

Milyen a világhoz való hozzáállásod:

Mac Fulfer, a Fantasztikus arcolvasás könyv szerzője szerint az egyenes ívű szemöldök arra utal, hogy az illető határozott, két lábbal áll a földön, csak a tényeket értékeli, míg a körvonalasan ívelt szemöldökű személyek inkább saját bőrükön tapasztalva tanulják meg az élet nagy dolgait. A szögletes szemöldökű emberek pedig szeretnek irányítani.

Milyen a pajzsmirigy működésed:

Az amerikai online Orvosi Enciklopédia szerint összefüggés figyelhető meg a ritkás szemöldök vég és a pajzsmirigy-alulműködés között. Persze a természetes formából adódóan alapból elvékonyodik a szemöldök íve a külső harmadtól, de ha azt veszed észre, hogy kórosan ritkulni kezdett, érdemes felhozni legközelebb az orvosnál.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog