Termékek Menü

Növényi őssejtek a krémekben

Biztos neked is feltűnt, hogy a kozmetikaipar egyre többet használ növényi őssejteket a különböző krémekben.

Az őssejt azért különleges, mert önmaga megújítására képes sejt. Ám az emberi bőrben viszonylag kevés található és azok is hajlamosak „ellustulni” az idő múlásával illetve a káros UV-sugárzás hatására.
A növényi őssejteket tartalmazó krémek azonban arra ösztönzik a bőrben lévő őssejteket, hogy újra dolgozni kezdjenek. Újjáépítik a bőr szerkezetét, ránctalanítanak és növelik a bőr rugalmasságát.A Helia-D Professional négyféle őssejtet tartalmazó krémet használ.
Az argán és a nunatak azért csodálatos, mert egészen az irháig hat.
A nunatak a legfrissebb felfedezés, két éve használják csupán és egy jéggel övezett hegyekben élő kis virágból nyerik, mely a szélsőséges természeti viszonyoknak is ellenáll. Megtalálható például a Helia-D Professional Szatmári Szilvás Nunatak Őssejtes Feszesítő Krémben, mely száraz vagy kombinált bőrre való változatban is elérhető.

A Hyaluron Argán Őssejttes Krém az argán őssejtek miatt erőteljes lifting hatással bír, miközben a hyaluron gondoskodik a megfelelő hidratálásról.

A Hylaroun Feketenadálytő Őssejttes Krém feltölti és simítja a bőrt, erősíti a sejtek megújulását, a bőr fiatalodását belülről kifelé hatva.

Az Alma Őssejtes Ránctalanító Krém kifejezetten érett bőrre ajánlatos használni, regeneráló hatású, tónusosabbá teszi az arcot és csökkenti a ráncok mélységét.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog