Termékek Menü

Nyerj csatát az öregedés ellen!

Nyerj csatát az öregedés ellen! Lehetsz 30, 40 vagy akár 50 éves is - a Helia-D arcápoló termékekben mindent megtalálsz, amire a bőrödnek szüksége van. Itt a megoldás a ráncok ellen!

NYERJ CSATÁT AZ ÖREGEDÉS ELLEN!

 

Megkérdeztük Dr. Preisz Klaudia bőrgyógyász szakértőt, hogy van-e új "sztár" hatóanyag a bőrápolásban? A modern technológiájú növényiőssejt kivonatok kulcsszerepet játszanak a kozmetikumok jövőjében, emellett a retinol, azaz az A-vitamin, az anti-aging termékek talán egyik legelismertebb hatékonyságú összetevője. Bár a vitamint már közel 100 évvel ezelőtt azonosították, a kozmetikai iparban csak az ezredfroduló környékén kezdték alkalmazni.

 

Miért fontos a bőrünk számára az A-vitamin?

A retinol az A-vitamin tiszta formája, amely a szervezet számtalan biológiai funkciójában részt vesz: többszintű, hatékony védelmet nyújt az idő előtti öregedés ellen, lassítja a kollagén lebomlását és serkenti a bőr mélyebb rétegeiben az új kötőszövetrostok képződését, így felfrissíti és feszessé teszi a bőrt. A szervezet a vitamin előanyagaihoz a táplálkozás által jut hozzá (pl. sárgarépa, tojássárgája, máj, tej) és A-vitaminná alakítja őket. Bőrünknek csak kevés jut a táplálkozáson keresztül felvett A-vitaminból, ezért szükséges a retinol célzott bevitele a megfelelő bőrápolással is.

 

A pozitív hatás azonnal jelentkezik a kozmetikumok használata során?

A hatás kb. 4 hét után látható: a tágabb pórusok összehúzódnak, a felszínes ráncok elsimulnak, a pigmentfoltok halványulnak, a bőr megújul. A kezelés kezdetén enyhe bőrpír, irritáció, bőrszárazság, viszketés előfordulhat, ilyenkor másnaponta használjuk a krémet, majd át lehet térni a napi alkalmazásra. A retinol fényérzékenyít, így a krém használata mellett fontos a megfelelő fényvédelem.

 

Kinek ajánlható a retinoltartalmú krém, mire figyeljünk a használata során?

A bőr öregedésének első jelei körülbelül 25 éves kortól válnak láthatóvá, a retinoltartalmú krémeket 35-40 éves kortól javasoljuk. Fontos, hogy a retinol megfelelő koncentrációban legyen jelen egy arckrémben az optimális hatás eléréséhez. Túlzottan alacsony koncentrációban elmaradhat a várt ránctalanító hatás, túl magas hatóanyagtartalom esetén pedig allergiás reakciót válthat ki a krém. A Helia-D Age Control Complex ránctalanító krémeket minden szempontból tudom ajánlani, mivel a fejlesztők a retinol használatára előírt legmagasabb határérték koncentrációban alkalmazták a termékekben ezt az egyedülálló hatóanyagot. Gondoskodtak továbbá a megfelelő fényvédelemről és számos hatékony összetevő hozzáadásával biztosították a komplex megoldást az optimális hatás érdekében. A retinol mellett, argán őssejt kivonatot, shea vajat, szőlőmag-, körömvirág-és napraforgóolajat, B5 provitamint és E-vitamint is tartalmaz a krém.

PRIX DE BEAUTÉ DÍJAZOTT

A Helia-D szenzációs újdonsága, az Age Control Complex krémcsalád hatékony összetevőivel minden korosztály számára megoldást nyújt!

A retinol a ráncok elleni küzdelemben egyfajta arany standardnek számít, az összes anti-aging összetevő hatékonyságát hozzá mérik. Kontrollált klinikai vizsgálatok igazolták a retinaidok hatékonyságát, amelyet az amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Hatóság (FDA) hivatalosan is jóváhagyott bőröregedés elleni hatóanyagként. A lényeg a több jó hatóanyag együttes alkalmazásában van, mert a hatóanyagok kiegészítik egymást. És hogy a Helia-D Age Control Complex termékcsaládban mely összetevők erősítik a retinolt?

Az argán őssejtkivonat a bőr mélyebb rétegeiben hat, és felgyorsítja a regenerációt, feszesebbé és tónusosabbá teszi a bőrt. A krémekben található növényi olajok (szőlőmagolaj, körömvirágolaj, napraforgómag olaj), a shea vaj és a vitaminok (B5 provitamin, E-vitamin) hosszan tartóan hidratálnak és segítik megőrizni a bőr nedvességtartalmát, csökkentik a gyulladást, antioxidáns hatásukkal pedig védik a bőrt.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog