Termékek Menü

Ők most a legszebbek Cannes-ban

Az év talán legrangosabb európai filmes fesztiválja idén is rengeteg inspirációval szolgál, ami a szépséget illeti.

Tobzódunk a szebbnél szebb frizurákban és sminkekben, következzenek kedvenceink!

Jessica Chastain és Naomi Watts bebizonyították, hogy a pink ajkak tusvonallal és füstös szemmel is jól mutatnak szőkéken és vöröseken egyaránt. Naomi féloldalas laza hullám mellett döntött, ami jól passzolt minimalista szettjéhez, míg Jessica a ’20-as éveket idézte a ruhájával és hullámos bobjával is.

Kristen Stewart néhány hete váltott platinaszőkére, ami meglepően jól áll neki és hozzátesz a ’90-es éveket idéző outfitjéhez. Ugyanakkor azt is bebizonyítja, hogy nem kell feltétlen követni a” vagy csak a szemet vagy csak a szájat hangsúlyozom” elvét. Ünnepi mégis önmagához hűen vadóc!

Fantasztikusan gyönyörű a 79 éves Vanessa Redgrave. A tekintete úgy csillog, mint egy huszonévesé, és jól kihangsúlyozza kékségét a fekete szemceruza. Egyszerű lófarokba fogta hozzá fehér haját, elképesztően elegáns!

Kirsten Dunst kifogástalan ízlésről tett tanúbizonyságot Cannes-ban. Csodás ruhákban tündököl és nagyon harmonikusan választ hozzá frizurát és sminket. Kedvencünk ez a tökéletes ki balerinakonty és a csillogás tökéletes adagolása: hogy csinálja, hogy a szemhéja, a szája, a fülbevalója és a ruhája is csillog, mégsem hat soknak?

 

A francia modell, színésznő, Gaia Weiss mindenkit leiskolázott fonott kontyból. Bogyós gyümölcs színű szájfénnyel és tusvonallal nagyon modernnek hat.

Eva Longoria mindig magabiztosan szállítja a legszebb őzikeszemeket, de nekünk még jobban tetszik a romantikus félig feltűzött frizurája. Az aszimmetrikus fülbevalók teszik igazán frissé az összhatást!

Blake Lively a copfok koronázatlan királynője, könnyűszerrel viseli a vörös szőnyegen is amit más akkor vet csak be, amikor nem mosott hajat. A volumennövelő és a tupírozás vagánnyá teszi.

Amint megláttuk, elirigyeltük Amal Clooney tökéletes, göndör hajkoronáját. Klasszikus hollywoodi stílusban piros szájat, hangsúlyos szemöldököt és tussal kiemelt göndör pillákat társított hozzá. Bravo!

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog