Termékek Menü

Olivia Munn a krumplitól szépül

Az X-Men: Apokalipszis sztárja a természetes módszerekre esküszik.

A színésznő személyes Instagramján szokta megosztani szépségápolással kapcsolatos trükkjeit. Meggyőződése, hogy természetes, egészséges hatóanyagokkal is felvehető a harc az öregedés ellen. Sok kutatásról olvas és szeret kísérletezni, tapasztalatiból pedig mi is tanulhatunk:  A japán édesburgonya távol tartja a ráncokat!

Bizony, Olivia esküszik a krumpliban található hyarulonsavra. A hyaluronsav a bőr egyik legfontosabb természetes építőeleme, egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon. Nem csak étel vagy táplálékkiegészítő formájában viheted be a szervezetedbe, legjobb, ha olyan krémet választasz, aminek az összetevői között szerepel, ilyen a Helia-D AquaBoom mélyhidratáló arcgél is.

A harmincöt éves színésznő maga tette ki Instagram profiljára az egyéves különbséggel készült előtte-utána összehasonlító képeket, miután megvádolták azzal, hogy botoxot használ. A krumpli jótékony hatása mellett megemlíti, hogy tavaly, az X-Men forgatására készülve keményen edzett és öt kilót fogyott, amit azóta heti többszöri egyórás edzésre cserélt. A fogyástól pedig szebben kirajzolódnak az arccsontjai és az állvonala. Azt tapasztalta, hogy a bőrének is jót tesz az edzés, mert fokozza a véráramlást az arcban, aminek fiatalító hatása van. De a változáshoz más tényezők is hozzájárultak, például az is, hogy másképpen szedi a szemöldökét. A posztban pedig azt ígéri, hogy legközelebb a nyakon megjelenő csíkokra fog hatásos ellenszert felkutatni.

Tipp: Magyarországon kicsit vadászni kell, de nem lehetetlen találni ilyen lilás héjú édesburgonyát, ami Satsumaimo névre hallgat. Nagy piacokon és hipermarketekben keresd!

Képek: Europress, @oliviamunn Instagram

Tartalomhoz tartozó címkék: blog