Termékek Menü

Őssejt; az örök fiatalság forrása?

Titkoltan, vagy nyíltan, mindenki arra vágyik, hogy örökre (de legalább élete végéig) fiatal, szép és egészséges maradjon. A legújabb kutatások az őssejteket éltetik; sok helyen kiáltották már ki az örök fiatalság forrásának. Vajon tényleg hatásos?
Mi is pontosan az őssejt?

Bizonyára te is hallottál már az őssejtekről, a minden élőlény szervezetében megtalálható, még nem specializálódott sejtekről, melyek a testnek szinte bármely részének újjáépítésében részt vehetnek.
Az őssejt terápiák és az ezzel kapcsolatos kutatások nagy népszerűségnek örvendenek az orvostudományban és hamar meghódították a szépségipart is.

Szervezetünk mindent megtesz az örök fiatalság érdekében; sejtjeink folyamatosan elhalnak és újratermelődnek, gyakorlatilag nincs olyan molekula a testünkben, ami egyidős lenne velünk.
Fantasztikus, nem?

Ám az idő múlásával ez a folyamat megváltozik, a regeneráció már nem a régi; ennek köszönhetjük ráncainkat, egészségügyi problémáinkat.

Hogyan lehet az öregedési folyamatot lelassítani?

A legfrissebb kutatások bebizonyították, hogy az őssejtek használatával tovább megőrizhető a bőr fiatalsága, sőt, a már kialakult ráncokat is csökkenteni lehet!

A szépségipar általában különböző növényekből kivont őssejteket használ, amelyek segítik a bőr sejtjeinek újratermelődését. A legnépszerűbbek az almából, alpesi rózsából, tengeri köményből és nyári orgonából kivont őssejtek, mert ezek magukban hordozzák a növény egy-egy pozitív tulajdonságát; az alpesi rózsa az ellenállóképességet, a svájci alma a héj (bőr) hosszan tartó feszességét, a kömény és az orgona a magas antioxidáns-tartalmat.

Hallottál már az argánfáról?

A Marokkóban élő argánfa egy ritka növény, mely különösen ellenálló a természeti hatásokkal szemben. Terméséből készülő olaját évszázadok óta használják a marokkói nők bőrük, hajuk ápolására; feszesíti és E-vitamin tartalmának köszönhetően táplálja a bőrt, elhalványítja a régi hegeket, szabályozza a faggyúműködést, de használják ekcéma, pikkelysömör és más bőrbetegségek kezelésére is.

És igen; a modern szépségtudomány is felfedezte az argánfa jótékony hatásait és az argán dió csírájából kivont őssejtek új távlatokat nyitottak a fiatalság megőrzésében!

Őssejt terápia otthon

Az őssejtek jótékony hatásait sokáig kizárólag professzionális körülmények között, kozmetikákban, vagy szépségközpontokban élvezhettük, hiszen ahhoz, hogy valóban hatékonyak legyenek, a bőr legmélyebb rétegeibe kell eljuttatni őket – amire kevés krém képes.

De a Helia-D most megalkotott egy nappali- és éjszakai krémcsaládot, ami az argánolajból kinyert őssejteket egészen az irharétegig eljuttatja, és belülről tölti fel a bőrt. A mélyebb ráncokkal is felveszi a versenyt, használata egyszerű és már pár hét után látványos az eredmény!
A változást nem csak te fogod észrevenni; számíts rá, hogy ismerőseid rákérdeznek: ráncfelvarráson voltál-e mostanában?!

Kattints ide és tudj meg többet az új Age Control Plus nappali krémről!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír