Termékek Menü

Rihanna lélegzetelállító beauty-pillanatai

Nincs még egy ilyen sokoldalú szépségikon!

A dalszerző-énekesnőnek vitathatatlanul egyedülálló a stílusa, persze ez nem kis részben múlik a stylistja, sminkese és fodrásza munkáján, ráadásul Rihanna korábban szépségkirálynő volt, így azt sem mondhatjuk, hogy átlagos alapanyagból dolgoznak. Mégis mindezeken túl van valami vele kapcsolatban, ami azt az érzést kelti, hogy bármit magabiztosan tud viselni. Kísérletezőkedvét máris magunkévá tehetjük, ha végignézzük ezeket a frizura-sminkpárosokat!

A divatdiktátor

A jelenlegi divat a különböző stílusok profi mixeléséről szól, ebben Rihanna is otthonosan mozog. Meglepően harmonikusan fest a férfiing a bundával, csakúgy mint a vastag tusvonal a sellőket idéző, díszített hajjal, bravo!

A dáma

A fejtetőre halmozott loknik, a macska-tusvonal és a rózsaszín rúzs hármasa igazi úrinővé teszik az énekesnőt.

Az időutazó

Az énekesnő az utóbbi időben imádja megjelenésével a ’90-es éveket idzni. A középen elválasztott bubi, a spagettipánt és a nyakpántok halmozása mellé azonban ízig-vérig mai sminket visel, így kell modernizálni az inspirációt!

A fényhercegnő

Fényes anyagú ruha, csillogó ékszerek és haj megspékelve ragyogó bőrrel: Rihanna igazán elegánsan tudja megvalósítani a több több elvét.

A szende

Romantikus hullámok, félig felfogott haj és szűzies fehér ruha? Ha a tetoválás nem villanna elő azt hihetnénk Rómeó Júliáját látjuk.

A démon

Még egy kis kilencvenes évek! Itt úgy tették maivá az összképet, hogy minden nagyon precíz: a csigák a fejtetőn, a leomló hullámok, a fekete rúzs és a makulátlan arcbőr cseppet sem emlékeztet a két évtizeddel ezelőtti tinikre, hiába szolgáltak inspirációul.

A hasonmás

A frufru is remekül áll Ririnek, az óriás karikákkal és tusvonallal szakasztott mása a fiatal Naomi Campbellnek.

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog