Termékek Menü

Sminkeld kipihentre magad!

8 tipp a kialvatlanság nyomainak eltüntetéséhezKép: Europress

Köztudott, hogy a hideg uborkakarikák eltüntetik a puffadást a szemek aló, de az az igazság, hogy bármilyen fagyasztott zöldség megteszi, ha tíz percig finoman a kényes területhez szorítod. Sőt, a hűtőben is tarthatod a szemkörnyékápolódat!

A szemek alatti terület a legkritikusabb egy fáradt arcon, csodákat tehet vele a korrektor, háromszög alakban vidd fel, és egyengesd el egészen az arccsontig.

A fáradt és dehidratált bőrön a nehéz alapozó optikailag csak ront. Inkább egy könnyű BB krémet ajánlunk, ami hidratál és egyenletessé teszi a bőr színét.

A középkori kínzóeszközökre emlékeztető, ám annál hasznosabb kis szerkezet is nagy segítségünkre lehet: a göndör szempillák ugyanis kinyitják a tekintetet.

A szemfehérje a sötétkék szemceruzától világosabbnak tűnik, felül a szempillák tövébe vigyük fel, alul pedig kísérletezhetsz azzal, hogy csak a középső részen használod, finom, „pontozó” mozdulatokkal. Ha ehhez nincs türelmed, az alsó szempillatőnél világos szemceruzával: fehérrel, nude-dal vagy ezüsttel keretezz!

Használj szájfényt, sokkal gyorsabban fel lehet tenni, mint egy rúzst és a csillogása azonnal eltereli a figyelmet a szemekről, trükkös!

Pirosítóból barackos árnyalatot válassz, mert üdeséget kölcsönöz az arcnak és az arccsont almácskáira vidd fel. Ha még maradt időd, highlighterrel koronázd az összképet: pezsgőszínű fény kerülhet az orcákra, az orr hegyére, a homlokcsontokra és az állra.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog