Termékek Menü

Soha többé rúzsos fog: Kerüld el a legcikibb sminkbakikat!

Biztosan te is láttál már durván félresikerült sminket, és legszívesebben szóltál volna a viselőjének, hogy javítsa ki. Segítünk, hogy te sose keveredj kínos helyzetbe!

Ne kenődjön rúzs a fogadra!

Miután felvitted az szádra a kedvenc színedet, és minden a helyén van, egyszerűen a mutatóujjadat vedd az ajkaid közé, majd húzd ki. Így az ajkaid belső felére került rúzs nem ragad át a fogadra.

Távolítsd el az összes szempillaspirál maradványt!

Borzalmasan néz ki a póklábszerűen összeragadt, előző napos szempilla. Ha lefekvés előtt nem sikerült teljes mértékben eltávolítanod vattakoronggal vagy tisztító kendővel a pilláidon lévő festéket, akkor önts egy kis sminklemosót fültisztító pálcikára, és azzal dörgöld át a szempillákat. Így a másnapi sminked nem lesz csomós.

A szemhéjra felkenődött festékcsík már a múlté.

Szörnyen bosszantó, mikor a nap közepére elcsúszik a fekete tusvonalad vagy szemceruzával elkészített sminked. Könnyen megelőzheted a problémát. Mielőtt meghúzod a vonalat, alaposan zsírtalanítsd a szemhéjadat, és tegyél rá testszínű szemhéjpúdert. Erre vidd fel a kívánt festéket, ami egész nap a helyén marad majd.

Kombináld össze a pirosító és a rúzs színét!

Könnyen bohócos hatást kelthet a rosszul megválasztott pirosító és rúzs színe. Ha vörös ajkakkal indulsz útnak, csak egész visszafogott, hasonló árnyalatú pirosítót tegyél fel, de elég lehet csak egy kevés bronzosító is helyette. Ha élénk pink rúzst választottál, halvány rózsaszín pirosítót keress hozzá, semmiképp se narancssárgás árnyalatot.

Tudd, mit kell hangsúlyozni!

Lila szemhéjpúder illik a ruhádhoz? Akkor bizony a szájnak nude-nak, természetes hatásúnak kell maradni. Inkább erős ajaksmink az előnyös számodra? Óvatosan a szemek satírozásával. Egyszerre mindig csak egy területre fókuszálj.

A jó öreg szarvashibák

Ugye már ismered mindet?

  1. Ne húzd ki az alsó vízvonaladat feketével, mert összenyomja a szemeidet!
  2. A világoskék szemhéjfesték a '80-as évek óta nagyon ciki.
  3. Nappalra semmi csillogó, glitteres szemsmink.
  4. A kontúrokat el kell dolgozni, különben természetellenes hatást keltenek.

Az igazán természetes hatást leginkább BB krémmel érheted el, amivel elkerülheted a maszk-effektust, könnyen eldolgozható, láthatatlan és üdévé varázsol.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog