Termékek Menü

Eddig rosszul csináltuk: így vidd fel a szemkörnyékápolót helyesen

Fontos, hogy minden nap használd csak nem mindegy, hogy hogyan.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, szemkörnyékápoló, helia-d, hogyan kell felvinni helyesen,

A szemkörnyékápoló használata legalább olyan fontos, mint a napi hidratálás és arctisztítás. Éppen ezért gyakran már rutinból csináljuk, csak éppen lehet, hogy ez a rutin rossz. Ennek is megvan ugyanis a megfelelő módja, amitől a krém hatékonyan tud működni és biztosan nem irritálja majd érzékeny szemeidet.

1. Tényleg csak a szemek környékére vidd fel

Ne közvetlenül a szemvonal alá, ott hagyj egy kis helyet és alatta vidd fel a krémet félhold alakban. Finoman apró mozdulatokkal oszlasd el, ne nyomkodd erősen ezt a területet.

 Milyen színű a szemed? Megmondjuk, hogy hangsúlyozd ki!

2. Kerüld el a szempillák vonalát

Azért is fontos, hogy ne közvetlen a szemeid alá tedd fe la krémet, csak a környékére, mert a szempillák minden pislogásnál mikrorészecskéket juttatnak belőle a szembe. Ezzel pedig irritálhatják a szemet, ami pirosodáshoz, viszketéshez vezet.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, szemkörnyékápoló, helia-d

Így tüntesd el hatékonyan a szemed alatti sötét karikákat

3. Csak kis mennyiséget használj

Bőven elég egy pöttynyi a krémből, mert könnyen eloszlik. Minél többet viszel fel belőle, annál jobban szétterül és már megint ott vagyunk, hogy ettől a szembe kerülhet és jön az irritáció. Arról nem is beszélve, hogy pazarlás túl sokat használni egyszerre.

4. Kerüld a zsíros-olajos összetevőket

Egy szemkörnyékápoló feladata a hidratálás és a védelem. A bőr itt ugyanis nagyon könnyen kiszárad és elég vékony is, figyelni kell rá. Viszont a túl nehéz, olajos krémek nem hatékonyak,, mert valóban elnehezítik a bőrt, amitől hamarabb alakulhatnak ki ráncok is.

6 dolog, amitől fokozottabban ráncosodik a szemkörnyéked

Tartalomhoz tartozó címkék: blog